2777
2789
عنوان

بیاین یه دیقه😔😔

110 بازدید | 12 پست

بچه ها اولین علائم کرونا چند وقت بعد اینکه ویروس وارد بدن میشه خودشو نشون میده لطفتاج واب بدین خیلی مهمه واسم

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۵ روز تا دو هفته

یکی از فامیلای نزدیکمون گرفته ماهام خودپنواده و همه ببه یه طریقی باهاش در ارتباط بودیم خیلی استرس گرفتم حالم بده اولین علائمش چیه

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

اصن فشارم افتاده ببخشید غلط املایی دارم نمیفهمم چی دارم مینویسم😭😭😭

روز اول عید همه خانواده شوهرم دور هم جمع شدیم ما دیگه نرفتیم ولی مادر شوهرم اینا میرفتن خونه پدربزرگ شوهرم البته اینم بگم ک اصرار از پدر بزرگمون بود ک باید بیاین و کلا اعتقاد ب کرونا نداش حالام ک یکی از پسراش گرفته هر جور بخوای حسابکنی پدرشوهرم اینا ک اونجا بودن احتمالش بالاس ک گرفته باش پس ماهم داریم😭😭😭😭