2777
2789

یادم نیس 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عصبی خعلی میشم ولی داد و بیداد خیلی وقته نکردم اخرین بار سر خانواده شوهرم با شوهرم دعوا کردم اونقد جیغ میزدم و گریه میکردم پاهامو ب زمین میکوبیدم مث بچه ها😂🤣پشیمون نیستم اون لحظه لازم بود اون همه عصبانیت

ولی یبار دیگه بخاطر باباش عصبانیم کرد اونقد عصبی بودم و داد میزدم یه لحظه چشمام سیاهی رفت و گوشام زنگ زد یهو ساکت شدم فک کنم سکته رو رد کردم اونجا خعلی پشیمون شدم اگه ناقص میشدم چ غلطی باید میکردم واقعا

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
عصبی خعلی میشم ولی داد و بیداد خیلی وقته نکردم اخرین بار سر خانواده شوهرم با شوهرم دعوا کردم اونقد ج ...

پس شانس اوردی چیزیت نشد.  ادم باید اروم باشه.  همه هم حقو به اونی میدن که ارومترخ.  موذیانه و زیرزیرکی حرصتو در میاره

پس حتما دعوایی نیستی

اره دعوا نمیکنم معمولا 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
پس شانس اوردی چیزیت نشد.  ادم باید اروم باشه.  همه هم حقو به اونی میدن که ارومترخ.  م ...

اونکه اره

با شوهرم داشتم دعوا میکردم جلو کسی نبود 

هنوزم بهش میگم اگه اون روز سکته میزدم جواب مامان بابامو چی میدادی 

اره دعوا نمیکنم معمولا 

خیلی خوبه که ریلکسی.  من با ادمای غریبه خیلی اروم و مهربونم.  تو خونه خیلی عصبی میشم.  مخصوصا با خواهرم دیوانم کرده ـ قبلا خیلی دوسش داشتم.  الان ازش متنفرم

خدایاامشب مادرشوهرم بین دخترم پسرعموش طبق معمول فرق گذاشت دلم شکست انقددلم میخواست دادبزنم هواربکشم ...

ادم حس خفگی بهش دست میده

اونکه اره با شوهرم داشتم دعوا میکردم جلو کسی نبود  هنوزم بهش میگم اگه اون روز سکته میزدم جواب ...

من امروز جلو مامانم و برادرم با خواهرم دعوام شد.  همه یجوریی برخورد کردن که انگار حق با اونه.  مادرم که کلا طرف اون بود😔