2777
2789

پسرم پانزده ماه داره بیستر از بک ساعت طول میکشه تا بخوابه فقط با تبلیغات تلویزیون چیزی میخوره نمیدونم میگن من بد عادتش کردم واقعا کم اوردم  خیلی قلبم درد میکنه دو شبه اینجوری میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن و ولکن

مهم نیست بقیه چی میگن... خدا نکنه بچه راه صافشو کج بره

میگن تو بچه رو بدعادت کردی..منم از این حرفا زیاد شنیدم..بچه من خوابش بی نهایت سبکه..از همون شب اولی که به دنیا اومد اینطوری بود..بعد مامانم اینا توقع دارن بچه رو تو سروصدا و شلوغی بخوابونم که عادت کنه..وقتی از خواب میبپره میگن تو بدعادتش کردی.. من دیگه واسم عادی شد میگم بذار بگن مهم نیست.

🖤

اینکه دیر میخوابه از بد بودن شما نیست عزیزم بیشتر بچه ها زمان میبره تا بخوابن.برای تلویزیون دیدنش هم خوب کمتر بشه بهتره.اینقدر حس بد نداشته باش.همین که اینقدر به فکرش هستی که به خاطرش تاپیک زدی و از مامانای دیگه نظر میخوای یعنی بهترین مامان دنیایی شک نکن🌹🌹🌹

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

پسر من هم این طوری بود جلوی تبلیغ تلویزیون فقط، غذا می خورد دیونه ام کرده بود الان بزرگ شده خداروشکر خوب شده آقا شده

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
2790
2778
2791
2779
2792