2777
2789
عنوان

ماماهمراه

1458 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شبتون بخیر

من هفته ۳۴بارداری هستم و ساکن کرج هستم، میخواستم ببینم کدوم بیمارستان دولتی تو تهران رو برای زایمان پیشنهاد میدید و این ک میخوام ماماهمراه بگیرم اما نمیدونم باید از چ طریقی اقدام کنم اگه ماماهمراهی میشناسید شمارشو لطف کنید،و اگه راه حلی برای زایمان راحت دارید لطف کنید بگید،ممنونم

من مامای همراه داشتم عالی بود عالی. خیلی از نی نی سایتی ها هم باهاش زایمان کردن و راضی بودن . منم کرجم ولی تهران زایمان کردم.  خانم صابریان 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخش عزیزم اینو میپرسم

من سه ماهه خیلی گوشم درد میکنه ولی میترسم برم دکتر مبادا منم بگیرم

زایمان خیلی دنگ و فنگ داره....استرس کرونا رو نداری

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بیمارستان من خصوصی بود ولی نمی دونم خانم صابریان در کدوم بیمارستان های دولتی هست 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

من هم کلاسارو رفتم هم همممممه ی ورزش‌های مخصوصشو انجام می‌دادم... هرروز دوش آب گرم... هر روز چند ساعت پیاده روی.... مامای خصوصی و اتاق خصوصی داشتم..... ولی به هیچکس زایمان طبیعی رو پیشنهاد نمیدم 

من هم کلاسارو رفتم هم همممممه ی ورزش‌های مخصوصشو انجام می‌دادم... هرروز دوش آب گرم... هر روز چند ساع ...

عه چرا؟ من زایمان طبیعی کردم اونم بعد از یک بار سزارین. با مامای همراه و اتاق خصوصی.  بی نهایت راضی بودم خدا رو شکر 

عه چرا؟ من زایمان طبیعی کردم اونم بعد از یک بار سزارین. با مامای همراه و اتاق خصوصی.  بی نهایت ...

خیییییییلی درد کشیدم... از اولم موافق طبیعی نبودم ولی تو این کلاسا انگار مغزمو شستشو دادن احساس می‌کردم چون دارم همه ورزشا و مواردو انجام میدم زایمان خوبی دارم ولی طبیعی حتی یه دقشم عذابه چه برسه ب من که زایمانم خیلی طول کشید

من مامای همراه داشتم عالی بود عالی. خیلی از نی نی سایتی ها هم باهاش زایمان کردن و راضی بودن . منم کر ...

عزیرم ایشون تهران هستن یا کرج؟کی باهاشون زایمان داشتین؟چقد ازتون گرفتن؟چند ساعت پیشتون بودن؟شرایطشون چیه؟

خیییییییلی درد کشیدم... از اولم موافق طبیعی نبودم ولی تو این کلاسا انگار مغزمو شستشو دادن احساس می‌ک ...

منم ۲۵ ساعت روند زایمانم طول کشید‌ خیلی درد کشیدم ولی ترزشش رو داشت. حسی که موقع دنیا اومدن بچه داشتم عالی بود. بستگی داره دیدت به دردها چطوری بوده

عزیرم ایشون تهران هستن یا کرج؟کی باهاشون زایمان داشتین؟چقد ازتون گرفتن؟چند ساعت پیشتون بودن؟شرایطشون ...

تهران هستن. آبان ماه ۹۷ زایمان داشتم که اون موقع به تزای شش ساعت کنارم بودن و زنگ زدن مداوم حتی نیمه شبها پانصد تومان بود نرخشون و هر یک ساعت اضافه تر ۵۰ تومان اضافه میشد. من روند زایمانم ۲۵ ساعت طول کشید یک میلیون دادم. اخلاق و آرامش و ایمانشون بیسته. عین یک مادر کنارم بودن. چون ارشد مشاوره هم دارن. من ساعت دو کیسه آبم پاره شد ۷ صبح رفتم مطبشون تا ساعت ده یازده اونجا بودم بعد رفتم بیمارستان ایشون هم ساعت ۱۲ اومد کنارم. ساعت سه نیمه شب زایمان کردم که ایشون تا فردا نه صبح بیمارستان موندن بعد رفتن. 

خاطره زایمانم تو تاپیک جامع زایمان طبیعی پس از سزارین هست