2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه

230 بازدید | 25 پست

لطفا در صورت تمایل نظراتتونو اعلام کنید

تعداد رای : 26
نظرسنجی
بله
20
76%
خیر
6
23%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من متاهلم همیشه دوست دارم خدا ب خودم بچه بده

ولی یه بچه بی سرپرستم بیارم پیشم بزرگ کنم

شوهرمم موافق

نمیدونم مراحل قانونیش چیه

یا اصلا به کسی که خودش بچه داره بچه میدن یا نه

فعلاخودم بچه ندارم

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

من میدونم یک خانم مجرد بعد سن 35 سالگی میتونه فرزند خوانده بیاره واونم فقط دختر...

اگرم اقا باشه فقط پسر...

و خودم منتظرم 35 ساله شم تا برم این کارو بکنم😍

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
من متاهلم همیشه دوست دارم خدا ب خودم بچه بده ولی یه بچه بی سرپرستم بیارم پیشم بزرگ کنم شوهرمم مواف ...

به کسی که بچه داره نمیدن نه

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
نه به آقای مجرد هرگز نمیدن 

چرا میدن دایی من مجرده و 38 سالشه وشرایط ماب فوق العاده عالی داره الانم سرپرستی 5 تا پسر خوشگلو به عهده داره بعد اینکه تایید صلاحیت شد جمع کرد رفت کانادا