2789
عنوان

هاشو ابرو😫😫

241 بازدید | 24 پست

ابروهام یکساله هاشوره..میخوام پاک کنم 

از نزدیک خیلی ضایعس خطاش‌ خیلی‌ نمایان کننده ی..

قسمت تاج ابروهام خیلی بدجوره..

کسی هس ک نتیجه گرفته باشه با پماد یا کرم..

میترسم برم لیزر

دقیقا منم دنبال کرمی هستم اینو پاک کنم خیلی راه ها رو امتحان کردم ابلیمو سیر ...هیچکدوم جواب نداد یکی از فامیلامون لیزر کرده بود همه ابروهاش سوخته بود آخر سرم مجبور شد بره کاشت کنه 

❤️هر چی آرزوی خوبه مال تو❤️
دقیقا منم دنبال کرمی هستم اینو پاک کنم خیلی راه ها رو امتحان کردم ابلیمو سیر ...هیچکدوم جواب نداد یک ...

اره راهای طبیعی خیلی بی نتیجه هس منم خیلی امتحان کردم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما نتیجه گرفتین؟ ب فکر وایتکس بودم دیگ رد دادم😥

وایتکسم اثر نداره چون زیر پوسته.دکلره من به دم ابروهام زدم کمرنگ تر شد ولی تکرار نکردم چون بنظرم متعادل شد شما هر چند وقت یکبار دکلره بزن هم ابروهات روشن میشه هم اون کمرنگ

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
وایتکسم اثر نداره چون زیر پوسته.دکلره من به دم ابروهام زدم کمرنگ تر شد ولی تکرار نکردم چون بنظرم متع ...

من یکبار زدم دکلره بنظرتون رنگ تاتو من مشکیه اثر داره؟

من یکبار زدم دکلره بنظرتون رنگ تاتو من مشکیه اثر داره؟

شنیدم چند بار تکرار شه اثر داره ولی تست نکردم مثلا هفته ای یکبار.من همون یه بارم زدم پوسته ریزی کرد از فرداش پس حتما لایه برداری میشه ولی نمیدونم ابرو ریزش پیدا میکنه یا نه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

واسه منم فیبروز بود ترمیم نرفتم یه جاهایی پاک شد ولی کلا از اول مدلشو دوست نداشتم.حالا چند وقته ابروهامو رنگ میکنم راضی ترم

هاشوره فک کنم با سوزن تاتو هاشور شده چون خطاش کلفته خیلی‌ ضایع ی از نزدیک..تاج ابروهام خیلی‌ بده&nbs ...

دکلره رو پس شروع کن هر هفته تکرار کن همون بار اول تغییرو یه کوچولو حس میکنی فقط مراقب باش تا سوزش گرفت پوستت بشور که نسوزه