2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من مشکل ورم معده داشتم که دکتر به خاطر دل دردهای شدیدبرام اندو نوشت ،البته دکتره یه کم پولکی بود ،بعد هم معلوم شد دل درد اصلا به خاطر معده م نبوده،یه چند تا قرص هم برای ورم معده داد و خدا رو شکر 5 ساله دیگه این مشکل رو پیدا نکردم

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@

آره زخم عثنی العشر داشتم که درمان شد اما هنوزم مشکلات معده دارم .بله به من گفتن نباید چیزی بخورم.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

از ۸ ساعت قبلش نباید چیزی بخوری ولی بعد از انجام آندوسکوپی میتونی همه چی بخوری و درمان هم بستگی به تشخیص پزشک و بیماری داره من که باکتری معده داشتم یه ماه بعدش خوب شدم

من هرچی میخورم زود ترش میکنم معدمم سنگینه

من ترش نمیکردم ولی دو لقمه غذا میخوردم انگار که دو بشقاب برنج خوردم ،به خاطر همین قضیه دوازده کیلو توی یه ماه کم کردم ،در روز شاید سه تا چهار لقمه عذا میخوردم ،بچه هم شیر میدادم

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@

[QUOTE=131039034]آندوسکوپی که درمان نیست.راهی برای عکس از معدست. ولی حالاامکان داره تو مسیر تورمی التهابی چیزی باشه ک ...[/QUOTEمنظورم این بود که مشکلمعدتون تشخیص داده شد و خوب شدید

[QUOTE=131039034]آندوسکوپی که درمان نیست.راهی برای عکس از معدست. ولی حالاامکان داره تو مسیر تورمی ال ...

اها اینجوری آره.بابام آندو داد زخم معده داشت اسیدشم بالابود

خواهرشوهرمم اندوداد اسیدبالا بودمشکلش

دردم از یار است و درمان نیز هم
2823
2791
2779
2792