2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچی دیگ بکش ب سیخ بزار تو توری یا سرخ کن رو منتقل خالی بزاری میسوزه

موادش مثل همون جوجه هاس؟میشه تو فرگذاشت؟

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

مرغ رو تيكه هاي كوچيك كن با فلفل دلمه اي پياز و هويج بكش به سيخ 

سس درست كن توي سس هم زعفرانو گوجه رنده شده بريز سست زياد باشه و بعد سخ هارو بزار روس سس و نصف ليوان اب بزار درست بشه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سرچ کن توی گوگل خب

چیزایی که ازکسی راهنمایی گرفتم بهتر دراومده از چیزایی که سرچ کردم

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

من معمولا با رب انار درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

جوجه ها رو با پیاز و نمک و رب انار و زردچوبه یا زعفرون و فلفل سیاه مخلوط میکنی چند ساعت میذاری تو یخچال بعد میزنی به سیخهایی که قبلا توی آب خیس کردی تو ماهیتابه رژیمی با کره یا روغن خوب میذاری کباب بشه. نباید شعله خیلی زیاد باشه تا خوب مغزپخت بشه طعمش عالیه

چیزایی که ازکسی راهنمایی گرفتم بهتر دراومده از چیزایی که سرچ کردم

من اول مرغ رو به صورت حبه ای خورد میکنم بعد نمک فلفل زعفران پیاز خلال شده یه قاشق روغن مایع و فلفل دلمه خلال میزنم کامل مخلوط میکنم دو ساعت میزارم بمونه بعد سیخ ها رو میزنم توی اب خیس که شد به سیخ میکشم ماهیتابه رو چرب میکنم میچینم توش با شعله ملایم یه کم که اب انداخت یه کره رو خرد میکنم روش میریزم در رو میزارم و کامل طلایی که شد بر میدارم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد

من میزارم توی مایه جوجه رو بعدمیزنم به سیخ چوبی تومایتابه سرخ میکنم خیلی خوب میشه زیرشوکم کم میکنم تاهم بپزه هم سرخ بشه

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم