2777
2789
عنوان

اگه همچین خانواده شوهری داشتید.....

541 بازدید | 62 پست

چه حسی داشتید؟راضی بودید؟

شوهرم دو تا پسرن شوهر من اولیه برادر شوهر و جاریم که البته دختر خواهر مادر شوهر هست خارج از ایران زندگی میکنن پس اینجا شوهرم و من و دوتا بچه هامو دارن ولی ۳ هفته یه بار علاقه نشون میدن که بری منزلشون وقتی هم میریم همیشه غذا فقط برنج و مرغ و سوپ هست یعنی در طول یکسال اگه۱۰ بار بری ناهار غذا همینه هفته ای یک بار تلفن میزنن احوالپرسی هر جا هم میخوان برن خودشون دوتایی میرن میخواد فامیلشون مارو دعوت کنن نکنن خودشون تنها همه جا میرن مثلا مادر شوهرم دوره داره با خواهراشو دختراشون و زنداداشاش از من مخفی کرده در صورتیکه دختر دایی شوهرم به من خبر داد  حالا بگه منم همین یه عروسو دارم ابدا از این خبرا نیست شوهرم خیلی احساس تنهایی میکنه ولی بکشیشم دلش نمیخواد خونشون بره ولی اگه یکیمون مریض بشیم فوری میان و سوپ میارن و پرستاری میکنن ولی بعد از بهبودی دوباره میرن که میرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا

اوناهم زندگی خودشونو دارن دوس دارن با دوستا و فامیلاشون دوره داشته باشن

رفت و امد ۳هفته یه بار با عروس زیادم هست

توهم با دوستای خودت دوره بگیر

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

وای من که حال می کردم

امسال اولین عیدیه که بهم خوش گذشته چون دم به دقیقه زنگ نمیزنن بیاین دورهم هستیم و... یا فلان جا و خونه فلان کس بریم

بعضیا هم از این ور بوم میفتن

فقط میتونم نیمه ی پر لیوان رو ببینی و بدونی روابط بیشتر راه برای دخالت های بیشتر باز میکنه

پس از این وضعیت لذت ببر

در مورد غذاشون شاید راحته این مدل غذارو و خوب بلده درستش کنه❤️

به نظرم یه سینی مسی بزرگ بخر  خانواده شوهرت رو بزار رو سرت حلوا حلوا کن 

خیلیم عالی هستن  بشین زندگیتو بکن اگه دخالت کن بودن و یکسره محبورتون میکردن برید خونه ی این و اون خودتون کلافه میشدید  ول کن دختر  خیلیم خوبن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

از همچین‌چیزیم‌ایراد میگیری؟

حالت خوبه؟

چه بهترررر

من از خدامه اینجوری باشن هرهفته منو دعوت میکنن خونشون منم دوس ندارم برم بااینکه واقعا خیلیم پذیرایی گرم میکنن

اما‌من اصلا دوس ندارم درکل جای خاصی برم اگر نرم ناراحت میشن!.

خیلی خوبه والا دوری و دوستی قدرشونو بدون

2790
2778
2791
2779
2792