با پسر۲۴ساله ای ک درامدش نزدیک ۴۰ میلیونه ازدواج میکنید ماشین داره اما خونه نه درامدش هم تازه ۷ ماهه به ۴۰ تومن رسیده قبول میکنید؟ ولی باید بعد عروسی بالا خونه مادر بشینید
مادیات اولویت دومت باشه گلم اگه ازاخلاقش مطمینی اوکیه ...واینکه احتمالا بخاطر این میگه طبقه بالا پدرشوهرت چون بیشترتوجاده اس ومیخواد خیالش ازبابت تنهایی تو راحت باشه
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بعدشم خواهرم درآمدهای این شکلی ثابت نیس ممکنه ی ماه ۴۰میلیون هم بیشتربشه ولی ۵ماه دیگه ۴میلیون هم نشه یاماشین دچارمشکل بشه بخواد درآمد ۶ماه فیلم خرجش کنن
《جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊 😍لطفا انسان باشید😍 ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......
بله همسر من تقریبا همینقدر درامد داره مستاجرم هستیم البته سنش چند سال بیشتره ولی تو این سن هم میشه ...
عزیزم من ۴ سال با این آقا دوست بودم یه مدت اخلاق تند و بچه گانه داشت منم ولش،کردم رفتم با یکی دیگ ولی الان ک سنش بیشتر شده فهمیده تر شده حس میکنم برای ازدواج آماده اس درامدش هم صبح میره سنگ میاره، از کارخونه های سنگ اصفهان و شهررضا خالی میکنه یک میلیون و ۶۰۰ بهش میدن روزانه بعداز این یک میلیون و ۶۰۰ .۴۰۰ تومنش بابت بارنامه و روغن و ... میره ۱میلیدن و ۲۰۰ صافی میندازه