2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی اونا ب من افتخار کنن🙄🙄⁦

هیچ کس اشکی برای ما نریخت ..‌.‌ هرکه با ما بود از ما میگریخت ... چند روزی ست حالم دیدنی ست ... حال من از این و آن پرسیدنی ست ... گاه بر روی زمین زل میزنم ...گاه بر حافظ تفائل میزنم ... حافظ دیوانه حالم را گرفت ... ما زیاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود انچه می پنداشتیم

من دخترم یه سال و نیمشه .از پسرعموش و پسر عمش خیلی بیستر میفهمه با اینکه اونا برزگترن .خیلی کلمه هارو میگه خیلی کارای بیشتر از سنشو میکنه .وقتی بقیه ازش تعریف میکنن از باهوشیش میگنن کیف میکنم .حتی وقتایی ک میگن زهرا تو تربیت بچش خیلی موفقه کلی کیف میکنم

یکی رو داشتم که خیلی دوسشداشتم                           هنوز هم دوسشدارم اما دیگه ندارمش                          

من هم درسم خیلی خوب 

هم نسبت ب بقیه هم سنام بچه خوبیم

همه دوستام سیگار و رل و اینجور چیزا ولی من فقط یبار تنها با دوستم رفتم 

بیرون 

موقعیتشم داشتم 

ولی نکردم

دوسال رفتم تکواندو 

دوسال رفتم زبان 

دریغ از یک بار افتخار همیشه من و با یقیه مقایسه کردن 

اصن کارای خوبمو ندیدن 

ولی تا زبان و تکواندو ول کردم 

یا یبار نمره بد گرفتم همرو کوبیدن تو سرم 

تو رو خدا اگ بچه هیچوقت با هیچکس مقایسه نکنین 

اگ یکاری میکن مدام تشویق کنین 

اگ کار بدی کرد بروش نیارید زیاد 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

بعدم من مامانمم جووون تر از سنشهر کی میبینتش بش میگ بهت نمیاد من و داشته باشفقط خواهرم ک 8 سالش 

بش میاد داشته باش 

اونم بجای اینک بگ بچم و فلان ایقد ذوق میکن 

اخساس میکنم بدش میاد از با من بیرون رفتن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
چند سالته؟

14