2777
2789
عنوان

قرص لاغری

86 بازدید | 14 پست

سلام بچه هاااااا . من ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم. کسی قرص لاغری میشناسه ک استعاده کردین نتیجه گرفتین ؟؟؟ بخدااا دگ دارم دیووونه میشم😞

برای شفای مادرم و آزادی شوهرم از زندان صلوات بفرستید خدا کمکم کنه دلم خوش باشه دلم و ذهنم اروم باشه.التماس دعا دارم ممنون💔🥺😘😭

من خودم ایزی اسلیم رو تو اینستاشنیدم ولی هیچی راجبش نمیدونم. هرکی هرچی میدوکه بگه لطفااااا

برای شفای مادرم و آزادی شوهرم از زندان صلوات بفرستید خدا کمکم کنه دلم خوش باشه دلم و ذهنم اروم باشه.التماس دعا دارم ممنون💔🥺😘😭

ببین من در حد ۱۵ کیلو کم کردم قبلا!

بعدش عالی شدم

دوباره چاق شدم الان ک بازم دارم رزیم میگیرمو کم کردم👌🏻

بیا بخون تاپیکمو

قرص مزخرفه سیستم عصبیتو ب هم میریزه هزار عوارض داره

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم مث شمام ولی اصلا از قرص استفاده نکن فقط کم بخور منم کم میخورم تا ب بدنم صدمه ای وارد نشه قرصها اول کبدتد ازبین میبرند الان سه روزه صبحانه ی سیب میخورم ناهار تا شام فقط اب شام هم ی ذره از شام بقیه اش هم اب میخورم تا وزنم از ۸۲ بیاد پایین

اخه اشتهام خیلی زیاااااده خیلی میخورم اصلا دست خودم نیس تو پنج ماه ۲۶ کیلو چاق شدم خیلی استعداد دارم

قدم ۱۶۹ وزنم ۹۰

من ۱۶۵ ۸۲ایشالله تا ماه رمضون اخرش مراعات میکنم دیدم اومدم پایین دوباره ادامه میدم اخه همش من تو خوردن فکر مبکنم اینهمه خوردم چی شد اخه من عاشق هله هولم هرشب باید پفک بخورم الان نمیخورم میگم بذار اندام منم زیبا باشه البته هیکل من جوریه هرکس میبینه مبگه ۶۵ یا ۷۰ کیلویی

من ۱۶۵ ۸۲ایشالله تا ماه رمضون اخرش مراعات میکنم دیدم اومدم پایین دوباره ادامه میدم اخه همش من تو خور ...

من خیلی میخورم عروسیمم نزدیکه استرس مراسمم دارم خداااایاااااا😞

مراعات کن دیگه اگه بخواهی توسه ماه میتونی حسابی بیایی پایین 

چجوری؟؟؟؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز