2777
2789
عنوان

خرید غذاساز

384 بازدید | 13 پست

سلام دوستان خوبه چه مارک غذاساز خوبه و شما از داشتنش راضی هستین؟ با توجه به قیمت بالای غذاساز من مد نظرم از این 29کاره ها نیست، من خودم آبمیوه گیری و مخلوط کن و آسیاب هامیلتون دارم، برای من قدرت موتور جنس خوبه تیغه مهمه علاوه بر تیغه دو پره تیغه سه پره هم که داشته خوبه، ممنون میشم تجربه هاتون رو با ون یه اشتراک بزارین

من براوون دارم خیلی عالیه ولی کلا از خریدش پشیمونم وقتی سه کاره داری یه همزن هم بخر با یه رنده چنددکاره غذا ساز به چه درد میخوره برای دوتا سیب زمینی اونو برق بزنی کالای غیر ضروریه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من براوون دارم خیلی عالیه ولی کلا از خریدش پشیمونم وقتی سه کاره داری یه همزن هم بخر با یه رنده چنددک ...

نه عزیزم اینطور نیست من همزن دستی هم دارم، شما که غذاساز دارین میتونین باهاش ارده کنجد درست کنین، کره بادام زمینی بگیرین، با استفاده از میوه های یخ زده بستنی یخی درست کنین

نه عزیزم اینطور نیست من همزن دستی هم دارم، شما که غذاساز دارین میتونین باهاش ارده کنجد درست کنین، کر ...

اینا همه رو با مخلوط کن سه کارت میشه انجام بدی .....

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
اینا همه رو با مخلوط کن سه کارت میشه انجام بدی .....

کن اول فکر نمیکردم اینقدر کاربرد داشته باشه تا با پیج آشپزی دوستم آشنا شدم و از اونجایی که به آشپزی علاقه دارم آن شالله دنبالشم تهی‌ش کنم

کن اول فکر نمیکردم اینقدر کاربرد داشته باشه تا با پیج آشپزی دوستم آشنا شدم و از اونجایی که به آشپزی ...

من یازده کاره پارس خزر قیمت کردم نزدیک 2بود آخه من هم میخوام بخرم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من یازده کاره پارس خزر قیمت کردم نزدیک 2بود آخه من هم میخوام بخرم

آره منم دنبال اینم اگه بشه فقط غذاساز رو بتونم بگیرم چون قیمت ها خیلی بالاست حداقل باید جنسی گرفت که داریم هزینه میکنیم کیفیت داشته باشه