2777
2789
مبارکت باشه عزیزم.مارو هم دعا کن.قرص مصرف کردی؟منم این ماه کلومفین خوردم توکل به خدا ببینم چی میشه.

ممنونم عزیزم 

من این ماه لتروزول خوردم و امپولم زدم

حتما اگه قرص میخوری سونو هم انجام بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم  من این ماه لتروزول خوردم و امپولم زدم حتما اگه قرص میخوری سونو هم انجام بده

واسه دو دوره بهم کلومفین داده.ماه اول رو چیزی نگفت.گفت اگه حامله نشدی ماه دوم رو که خوردی سونو بده ببینم فولیکولات در چه وضعیتی ان.توکل به خدا.دعا یادت نره.😘

پرودگارا! به همه ی ما منتظرها،فرزند سالم و صالح عطا بفرما.الهی آمین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

مبارکه گلم التماس دعا فراوان 

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
واسه دو دوره بهم کلومفین داده.ماه اول رو چیزی نگفت.گفت اگه حامله نشدی ماه دوم رو که خوردی سونو بده ب ...

عزیزم منم  ماه اول مصرف قرص نشدم حتی فولیکولام درحدی نبود که امپول بده ماه دوم مصرف قرص امپول زدم که خدا خواست و شد 

ان شاالله به زودی بیبی چک‌مثبت شما❤️