2777
2789
عنوان

دندان درد

2341 بازدید | 10 پست

دارم میمیرم از دندون درد.هرکاری کردم خوب نمیشه.ناپروکسن خوردم.مترونیدازول خوردم.اسپری و قطره زدم.یه راه حل بگین این بی صاحاب آروم شه.میترسمم برم دکتر تو این کرونا وا مونده

شیاف دیکلوفناک بزار و بر اجداد من درود بفرست

آنی خوب میشه

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به قران 

بعدش ک دردت قطع شد حتما آموکسی سلین و نیدازول رو باهم بخور البته اگه معدت ضعیف نی

دندون تا چرک نداشته باشه درد نمیگیره مگه دندون عقل

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

اگر روغن حنظل از عطاری بگیری رو پنبه بزن بمال به لثه و دندونت شب قبل از خواب هم دو قطره از همین روغن بریز تو گوشت که سمت دندون هست زود خوب میشی

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود

راهکارهای دندون درد توی نت خیلی زیاده عزیزم، فقط توروخدا سرخود آنتی بیوتیک نخور! عوارض وحشتناکی داره... دیدم که اینجا خیلی از دوستان تجویز کردن! برات آرزوی سلامتی و آرامش دارم🌸

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
به قران  بعدش ک دردت قطع شد حتما آموکسی سلین و نیدازول رو باهم بخور البته اگه معدت ضعیف نی دن ...

عزیزم کلا آنتی بیوتیک رو نباید سرخود بخوریم، اگر هم عفونت باشه یک مدل کفایت میکنه... 

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز