وقتی میبینم رفته و برخلاف قبلا که چقدر احترام میزاشت و خوب حرف میزد ولی الان خیلی وقته بلاک کرده و نیست دلم میگیره 😫حالم خوب نیست همش یادِ خاطراتمون میفتم ....مردا چه ساده فراموش میکنن یه ذره احساس ندارن 😫
من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
مردا اگه جایگزین داشته باشن زود فراموش میکنن اما زنا تو تحمل این قضیه قویترن عزیزم اگه مطمینی که رابطه تموم شد وامکان نداره برگرده خودتو داغون نکن اگه تازه جدا شدی ناراحتی باید گریه کنی باید حرف بزنی درمورد همه اینکارارو تا تهش برو بزار خالی شی و برات تموم شه مطمئن باش میتونی کسی که تونسته برای چند وقت ترکت کنه نادیده بگیره ♥️