2777
2789
عنوان

تجربه سزارین

1753 بازدید | 70 پست

خانوما سزارین خوبه؟؟میارزه برای اختیاری اینقدر هزینه کرد واقعا دردش کمتر از طبعیه؟؟ درد ندار ه بعدش ؟؟؟ و برای  جمع شدن شکم  بعد از سزارین چی کار کردین؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی بگی میارزه

خب پس خداروشکر چون به زور دکترم راضی شده باکلی هزینه سز اختیاری کنم  امروز یکی از دوستام کرد میگف برا کرونا بی حسی کردن بی هوش نکردن .و خیلی درد دارم بعدش

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من دوبار سزارین شدم خدا بخاد تیرماهم زایمانمه شکره خدا بسیار راضییی

من میخوام احتیاری سز کنم دعا کنید برام منم مثل شما باشم شهریور زایمانم ان شاالله

درد طبیعی رو نمیدونم چقدره که بخام بهت بگم کدوم بیشتره. ولی من سزارین بودم و فوق العاده اذیت شدم‌. ...

همه ی این دردا میارزه،به اینکه نصف روز تو بیمارستان بخوای درد بکشی جیغ بزنی زور بزنی  من‌اصلن نمیتونستم به طبیعی فکر کنم‌

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خب پس خداروشکر چون به زور دکترم راضی شده باکلی هزینه سز اختیاری کنم  امروز یکی از دوستام کرد می ...

اصلا بیهوشی خوب نیست عزیزم خیلی برا جنین عوارض داره من خودمم بی حس شدم اصلا هم درد نداشت نهایت برا بعد از باز شدن بی حسی پمپ درد بگیر ک نگیری هم نگرفتی چون درد نداره 

آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت.‌..
من میخوام احتیاری سز کنم دعا کنید برام منم مثل شما باشم شهریور زایمانم ان شاالله

انشالله بسلامتی نگران نباش اولین بار ک میخای بلند شی یکم سخته شیاف میذاری ، زودم سرپا میشی

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
اصلا بیهوشی خوب نیست عزیزم خیلی برا جنین عوارض داره من خودمم بی حس شدم اصلا هم درد نداشت نهایت برا ب ...

امپول بی حسی درد نداره؟؟میگن پا داغ میشع؟؟ممکنه بی حس نشی و اونا عمل کنن من خیلی استرس اینا دازم

انشالله بسلامتی نگران نباش اولین بار ک میخای بلند شی یکم سخته شیاف میذاری ، زودم سرپا میشی

ان شالله خوب باشه سنم زیاد بالا نیس میترسم  عمل برا بدن بد باشه 

امپول بی حسی درد نداره؟؟میگن پا داغ میشع؟؟ممکنه بی حس نشی و اونا عمل کنن من خیلی استرس اینا دازم

چرا درد داره ولی مث بقیه امپولا یه لحظه اس 

نه بابا مگه جلاد خونس بیحس نشی عمل کنن هزار بار حالتو اون وسط میپرسن والا من پاهامم داغ نشد تازه منو دستیار دکتر عمل کرد نه خودش 

آنه...تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت.‌..
پمپ درد بگير تموم شد هم شارژ كن خيلي دردشو كم ميكنه به هرحال جراحيه و درد داره ولي من به طبيعي ...

طبیعی راحت بود براتون؟

چرا درد داره ولی مث بقیه امپولا یه لحظه اس  نه بابا مگه جلاد خونس بیحس نشی عمل کنن هزار بار حا ...

بعدش شکمو میگن فشار میدن خیلی درد داره  این راسته؟؟