2777
2789
عنوان

مادرا کمک

63 بازدید | 10 پست

دخترم دوسال و نیمشه

مدتیع توی ادرارش لخته ریز خون هست

علتش چی میتونه باشه؟

سونوی کلیع هم دوماه پیش داد مشکلی نبود

تو این شرایط کرونا هم میترسم ببرم دکتر

الان پاهاش داااااغ ولی پیشانی نرمال

میترسم ینی تب داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ادرار پسر منم بود و هست سنو کلیه دوبار دادم میگن کلیش رسوب داره البته بار دوم که سنو دادم گفتن سالمه ولی ازمایش باز خون نشون داد تو ادرارش 

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
تب نداشت؟علایمش چیه؟دارو چی دادن

نه ولی بعضی وقتها که ادرار میکرد با درد بود وقتی بار اول ازمایش دادم گفتن تو ادرارش خونه دکتر ازمایشگاه گفت یا عفونت ادراری داره یا مشکل از کلیه هست که سنو دادم گفتن رسوب کلیه داره دارو ندادن چون ۳سالشه گفتن فقط مایعات زیااااد بهش بده که رسوب نشه سنگ تو کلیش

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
نه ولی بعضی وقتها که ادرار میکرد با درد بود وقتی بار اول ازمایش دادم گفتن تو ادرارش خونه دکتر ازمایش ...

من دخترم کلیه هاش سالم بودن ازمایشم عفونت ادرار نشون نداد

البته باید تازه ببرمش

من دخترم کلیه هاش سالم بودن ازمایشم عفونت ادرار نشون نداد البته باید تازه ببرمش

خب خداروشکر اره حتما تمدید کن ازمایش و سنو رو سعی کن جایی که میبری معتبر باشه که دقیق بهت جواب بده