2777
2789
عنوان

سکه بخرم یا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 27 پست
منم گفتم دیگه .با این معیارا که گفتم  +تحریم ها میتونین تحلیل کنین که بخرین یا نه

اخه یه مثدار پول دارم میترسم اینم از دستم بپره  میخوام خونه رویاییمو بسازم ولی نمیدونم از کجا شروع کنم البته خودمم الان خونه دارم ولی آپارتمانیه تو مجتمع 79 متر

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفتم شایدارزون بشه پولم کمه یه تومن گوشواره نمیشه

پولاتو جمع کن ک بتونی بخری انشاالله

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
سکه هم اجرت و مالیات داره الان گوشوارتو بزار کنار نبینش ازین به بعد پول اومد دستت مستعمل بخر یا س ...

جدیییی نمیدونستم که . پس میرم النگو دست دوم میخرم بهتره که 

فعلا سکه داره نوسان میکنه بین سطح .اخبارو پیگیر باشین نوسان گیری کنین 

وای پس طلا هم همینطوره . احتمالا بو بردن تصمیم دارم بخرم که همه چی افتاده به نوسان 😐

فدات خانمی همین کارومیکنم انشاله توهم بتونی هرچی زودتر خوپتوبسازیو بادل خوش توش زندگی کنی

مسی از دعای خیرتون انشاالله شما هم واسه دخترتون بهترین گوشواره و طلاهارو بخرید سلامت باشه😙

آره احتمالا دو تاز تحریم ها لغو بشن .اخبارو پی گیر باشین

خیلی هم عالی انشاالله کلا تحریم ها برداشته شه و زندگی به روال سابق و عادیش برگرده 

اگر قدرت ریسک داری و همسرت همراهته از دیوار اجرت پایین پیدا کن طلا فروشی معامله کن

راستش همسرم تو این چیزا همراهم نیس و اصلا ریسک پذیر هم نیست پس بیخیال