2821
2789

سلام به همه 

من دو ماهمه و خیلی خیلی زیاد استرس سلامت جنین رو دارم 

همش میترسم بچه خدای نکرده معلول یا با سندروم دوان ب دنیا بیاد 

میخواستم ببینم غربالگریای طی بارداری هر مشکلی باشه نشون میده؟

سلام به همه  من دو ماهمه و خیلی خیلی زیاد استرس سلامت جنین رو دارم  همش میترسم بچه خدای ...

تو گوگل سرچ کن که تو غربالگری اول و دوم چه چیزایی رو نشون میده میاد . استرس نگیر عزیزم برای جنین خوب نیست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو گوگل سرچ کن که تو غربالگری اول و دوم چه چیزایی رو نشون میده میاد . استرس نگیر عزیزم برای جنین خوب ...

سرچ میکنم هر روز و هر شب 

تازه ی چیزایی میبینم ک بیشتر میکنه استرسم رو 

سلام به همه  من دو ماهمه و خیلی خیلی زیاد استرس سلامت جنین رو دارم  همش میترسم بچه خدای ...

منم استرس دارم اما توکلم به خداست 

تو غربالگریه اول سلامت ذهنی جنین بررسی میشه 

تو غربالگریه دوم سلامت جسمی جنین 

جای نگرانی نیست 

اما من تا جواب غربالگری ها رو بگیرم خل میشم فک کنم 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
بعد ینی اگه تو غربالگری دوم چیزی مشخص شد چطوری بارداری رو ختم میکنن🧐

نمیکنن 😄🤦‍♀️ 

فقط فک کنم تو غربالگریه اول این امکان وجود داره که نامه به پزشکی قانونی بدن 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
منم استرس دارم اما توکلم به خداست  تو غربالگریه اول سلامت ذهنی جنین بررسی میشه  تو غربال ...

بعد اگه تو غربالگریا خدای نکرده چیزی نشون بده چی؟

سقط میکنن بچه رو؟

منم استرس دارم اما توکلم به خداست  تو غربالگریه اول سلامت ذهنی جنین بررسی میشه  تو غربال ...

من الان باید ازمایش قند بدم میترسم برم ازمایشگاه . اون شب از درد مردم ترسیدیم بریم بیمارستان . دیشبم ی قسمت شکمم خودشو جمع کردم بود وای قشنگ کلش معلوم بود انقدر ترسیدما نگو و نپرس . از اون ورم دست راستم ب قدری درد داره باید برم فیزیوتراپی نمیتونم

2790
2823
2791
2779
2792