رو حجابم حساسه.دوست نداره جاییم معلوم بشه معمولا مانتو هام پلیسه هستن چون پایین تنه م بزرگه و مانتو جلوبازم اصلا نمیپوشم ولی متنفره از اینکه چادر بپوشم شوهرمم.
و البته خارج از ایران یکی دوبار رفتیم حجابمو برداشتم کاری نداشت میگه چون جو اینجا ی جوریه که مردا بد میبینن فقط علت حجابم اینه
ببین خیلی سختی داره منم وقتی رفتم دانشگاه چادری شدم قبلش مانتویی محجبه بودم ولی یدفعه دلم خوایت و سر کردم خیلی هم سختی داره از گرمای تابستون تا گل و شل پاییز و زمستون...و مسخره کردن توی دانشگاه حتی توسط بعضی از اساتید!موقع کاریابی بخاطر حجاب کاملم چون رشتم جوری بود بیشتر تو شرکتای خصوصی کار داشت بهم کار نمیدادن و خیلی چیزهای دیگه ولی راضی بودم چون انتخاب خودم بود و دوسش داشتم و حس رضایت داشتم ولی الان طرز فکرم عوض شده و خصوصا از وقتی بچه دار شدم سختم بود و دوباره مانتویی محجبه شدم.الان دوست دارم لباس پوشیدنم ایرانی باشه و البته چون اعتقادات مذهبی دارم محجبه هستم ولی با مانتو.
ارع واقعا عزیزم ولی چون من ی مدت بی حجاب بودم و واقعا از نگاه مردا و پسرا ک روم بود خسته شدم دلم بر ...
عزیزم من چند سالی هست چادری شدم .. خیلی راحتتر میشه تو اجتماع گشت با چادر . اصلا راحتی خاصی داره . نگاه هیچ کس بهت نیس . قبلا که خرید میرفتم اقایون با لفظ خانومی مخاطب قرار میدادن منو .. ولی الان با لفظ خواهر .. نگاه مردای جامعه بهت فرق میکنه .. خیلی راحتتری . ضمن اینکه حجاب زیباییش خیلی بیشتره . البته نظر شخصی منه
من با بقیه فرق میکنم . دنیای زنانه دنیای زیبایی است . من پسر به دنیا اومدم ولی دنیای من زنانه است . با یه عالم آرزوهای زنانه زندگی میکنم .عاشق حجاب و نجابت های زنانه. دنیای دوگانه ای دارم . گاهی نه خیلی زن و گاهی نه خیلی مرد.