2777
2789
عنوان

دوستان بنظرتون سقط بچه درسته

250 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من سه ساله ازدواج کردم ویه دختردوسال ودوماهه دارم الان تازه فهمیدم که دوباره باردارم میدونم بچه نعمته اماشوهرمن آدم بدیه ماهی پونصدششصددرمیاره اونارم میره بافامیلش دوسه روزی خرج میکنه حتی بیست روزویکماه منوول میکنه خونه بابام وخودشمیره پیش مادرش وقتی اینجام میادیه روزدیدنم همش باخانوادم ودخترش وخواهرزاده هام درگیره وبدرفتاری میکنه اماپیش فامیلش که هست نیشش بازه وانگاریه آدم دیگست که همه میگن زنت بده امانمیدونن وابستگی اون به خونوادش باعث بدی من شده الان نمیدونم چیکارکنم چون نه شوهرم حتی یه هزارتومنی بهم پول میده نه به دخترش توجهی داره تاچیزی بهش میگم میگه چیزی که زیاده زنه تونباشی یکی دیگه بعدم دوتابرادرداره که اصلابه مادرش توجه ندارن وهوای زناشونوخیلی دارن امامسئولیت مادرش فقط بااینه حتی نوبتیم نمیکنن مادرشم جوونه وسه تادخترش بایه پسرتویه حیاط زندگی میکنن دیگه کلافه شدم

شرایطت خیلی سخته

ولی امضامو یه نگاه بنداز

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بهتر میدونید یا خدا ؟ 

منصرف بشید حتی از فکر به سقط

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

خدا خودش داده، خودشم روزیشو میده.

شاید خدا خواست و همین بره تو دلی اخلاق باباش رو درست کرد.

سقط نکن که خیلی ها بعد از سقط ، نکبت و بدبختی زندگی شون رو برداشته

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

من‌فقط میگم‌گناه داره تو این شرایط بچه آوردن، دلم‌حتی واسه بچه ی اولت سوخت ،چه برسه به دومی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خداروناخوش نره ابن بچه ها خیلی خجالت میکشن بعدا افسردگی و خیلی مشکلات دیگه پس تا زوده سقطش کن .تو رو خدا بعد از این هم خیلی حواست باشه که مجبور به سقط دوباره نشییی

از کارهام دیدن کنیدdonyaienoghteha@

منم همینوفکرمیکنم چون وقتی میبینم بچم واسه یه شکلات وبستنی چشمش به دست بابام باشه میگم دومیوچیکارکنم اواین بچم کولیک هم داشت وعفونت ودردی که باگریه های دوسالش دارم هنوزخوب نشده وتواونموقع هم کارشوهرمم ومادرش ففط دعوابودبامن ونمیزاشتن درحدده دقیقه بچمونگه داره تامن بخوابم همین الانم شوهرم اونجاست ودوسه روزه حتی یه زنگ نزده بهم

از نظر من گناه نیست.گناه اینه ی طفلک معصوم رو دنیا بیاری بدون اینکه هییییچ اینده ای براش فراهم کرده باشی.درسته بچه بیاد روزیش میاد و اینده و فلان و این حرفا ولی چجور بزرگ شدنش بعهده ی ماست.

گناه اینکه نزاری بیاد کمتر از اینه بیاد و هیج اینده ای براش نباشه