2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

857 بازدید | 29 پست

سلام خانما دو روز پیش شوهرم رفت مادرشو اورد خونمون که سیزده بدر تنها نمونه. اوردیمش خوب و سالم بود غذاهایی که همیشه درست کردمو خوردیم. نمیدونم چش بود امروز با ناله بیدار شد اومدم بالا سرش دیدم میگه سرش داره منفجر میشه. خلاصه از خابم زدم و بالاسرش وایسادم بهش رسیدگی کردم وظیمه جای مادرمه. خاهر شوهرم زنگ زد گفت تقویتش نکردی گوشت بپز له کن بده بخوره گفتم آجی فشارش بالاس. گوشت براش بده. قبول نکرد منم دیگه درست کردم بهش دادم. اون یکی خاهر شوهرمم اومد پیشم. خدایی این چیزی نگفت گفت به مادرش که زیاده روی کردی جلو شکمتو بگیر هرکی به زن داداشم حرفی بگه با من طرفه. بعدش برادر شوهر کوچیکم اومده میگه بهش از بس اینور اونور گشتی اینجور شدی بشین تو خونت میکشنت. خیلی ناراحت شدم بی تربیت وایساد گفت که من اینجوریش کردم😢

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا به بعضی ها خوبی نیومده

نه والا. انقد که به مادرشون میرسم به مامان خودم نمیرسم. خیلی حارم بد شد ایجور گفت. خاهرشوهرم جوابشو داد

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘

ببخشید ولی اینها یعنی نمیفهمن که تو این وضعیت این و و اونور نرن؟ بعد طما زبون نداشتی که بهش بگی شما عرضه داشتی نمیزاشتی اینو و اونور بره تا کسی اون رو نکشه؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
کرونا  و رفت و امد !!

بنده خدا تنها تو خونه بود. اومدم ثواب کنم. دیگه همه یدفه ریختن اینجا😢

بنده خدا تنها تو خونه بود. اومدم ثواب کنم. دیگه همه یدفه ریختن اینجا😢

خوب اون که سنش بیشتره حساستره.

بزارید تو خونش بمونه فقط یک نفر کاراش رو بکنه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl