2821
2789
عنوان

دعای فرج

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 263 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚

من ۵ بار میخونم 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
عزیزم چی میخواستی بگی؟!

گفتم پاک کنم پست؟

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
یکی از کاربرا مذهبشون فرق میکنه احساس میکنم به اجبار شرکت میکنه  خب معتقد نیستن دیگه

چی بگم؟ولی شاید دوست داره ولی اگه خودش بگه که دوست نداره من دیگه مزاحمش نمیشم

اما نمیدونم کی هست؟

خواهرم ۳۱۴ بار مامانم ۱۴ تا  اون یکی خواهرم ۱۴ بار و خودم ۳ بار ؛التماس دعا

مرسی از خودت و خانواده ی مهربونت عزیز دلم💛💙💖💚💜ایشالله که همتون حاجت روا بشید💞🙏💋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز