2777
2789
عنوان

دعای فرج

| مشاهده متن کامل بحث + 1048 بازدید | 264 پست
@طلاونقره    

ممنونم عزیزم صدام زدی

تا کی باید بخونیم؟اگه وقتش کمه و باید زود بخونیم

من 12 تا میخونم ببخشید کمه بچه کوچیک دارم نمیتونم زیاد بخونم عزیزم.انشاءالله حاجتروا بشی🌹🌹🌹

التماس دعا🙏🙏🙏

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
@شادی_ماه    

ممنونم که منو صدا میکنی...که قابل باشم دعا کنم 🙏🌹 وای که چقدر عاشق این دعا هستم من ❤❤ 14 تا 🌹🌹🌹

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام عزیزم💜💙💖💛💚مرسی از لطفت🌸😍💞الهی خیر ببینی🙏💋

😘😘😘

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مرسی از مهربونیت عزیزم💚💛💖💙💜ایشالله که بزودی زود حاجت روابشی گلم💞😍🌸

ممنون عزیزم 

ان شاء الله حاجت روایی همگیمون🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍😍😍

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

۲۰بار من و مامانم اللهم عجل لولیک الفرج یه چیزی بگم؟ مطمئن نیستم البته

مرسی عزیزم💜💚💖💙💛لطف میکنی💞شما همینکه واسه ظهور دعا کنی واسه من کافیه🙏

اگه نتونستین بخونین من همین 20 بار به نیابت از شما میخونم💋🌸

ممنونم عزیزم صدام زدی تا کی باید بخونیم؟اگه وقتش کمه و باید زود بخونیم من 12 تا میخونم ببخشید کمه ...

مرسی از لطفت گلم💛💙💖💚💜برای اینکه شما راحت باشید وقتی مشخص نشده وکسی مدیون نشه🌸ایشالله شما هم حاجت روا بشی عزیزم🙏💋

ممنونم که منو صدا میکنی...که قابل باشم دعا کنم 🙏🌹 وای که چقدر عاشق این دعا هستم من ❤❤ 14 تا 🌹🌹🌹

ممنون از شما که انقدر مهربونی عزیزم💜💚💖💙💛ایشالله بزودی زود حاجت روابشی🙏🌸💋

مرسی عزیزم💜💚💖💙💛لطف میکنی💞شما همینکه واسه ظهور دعا کنی واسه من کافیه🙏 اگه نتونستین بخونین من ...

نه تو خوندن که میخونم 

در مورد یکی از کاربراس که دعوت میکنین 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
مرسی از لطفت گلم💛💙💖💚💜برای اینکه شما راحت باشید وقتی مشخص نشده وکسی مدیون نشه🌸ایشالله شما هم حا ...

خوب اگه زمان نداره من 110 تا میخونم عزیزم انشاءالله که خداقبول کنه😍🌹🌹🌹🙏🙏🙏

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍