2777
2789
عنوان

دعای فرج

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 263 پست
@طلاونقره    

ممنونم عزیزم صدام زدی

تا کی باید بخونیم؟اگه وقتش کمه و باید زود بخونیم

من 12 تا میخونم ببخشید کمه بچه کوچیک دارم نمیتونم زیاد بخونم عزیزم.انشاءالله حاجتروا بشی🌹🌹🌹

التماس دعا🙏🙏🙏

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
@شادی_ماه    

ممنونم که منو صدا میکنی...که قابل باشم دعا کنم 🙏🌹 وای که چقدر عاشق این دعا هستم من ❤❤ 14 تا 🌹🌹🌹

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم💜💙💖💛💚مرسی از لطفت🌸😍💞الهی خیر ببینی🙏💋

😘😘😘

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
مرسی از مهربونیت عزیزم💚💛💖💙💜ایشالله که بزودی زود حاجت روابشی گلم💞😍🌸

ممنون عزیزم 

ان شاء الله حاجت روایی همگیمون🙏🏼🙏🏼🙏🏼😍😍😍

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

۲۰بار من و مامانم اللهم عجل لولیک الفرج یه چیزی بگم؟ مطمئن نیستم البته

مرسی عزیزم💜💚💖💙💛لطف میکنی💞شما همینکه واسه ظهور دعا کنی واسه من کافیه🙏

اگه نتونستین بخونین من همین 20 بار به نیابت از شما میخونم💋🌸

ممنونم عزیزم صدام زدی تا کی باید بخونیم؟اگه وقتش کمه و باید زود بخونیم من 12 تا میخونم ببخشید کمه ...

مرسی از لطفت گلم💛💙💖💚💜برای اینکه شما راحت باشید وقتی مشخص نشده وکسی مدیون نشه🌸ایشالله شما هم حاجت روا بشی عزیزم🙏💋

ممنونم که منو صدا میکنی...که قابل باشم دعا کنم 🙏🌹 وای که چقدر عاشق این دعا هستم من ❤❤ 14 تا 🌹🌹🌹

ممنون از شما که انقدر مهربونی عزیزم💜💚💖💙💛ایشالله بزودی زود حاجت روابشی🙏🌸💋

مرسی عزیزم💜💚💖💙💛لطف میکنی💞شما همینکه واسه ظهور دعا کنی واسه من کافیه🙏 اگه نتونستین بخونین من ...

نه تو خوندن که میخونم 

در مورد یکی از کاربراس که دعوت میکنین 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
مرسی از لطفت گلم💛💙💖💚💜برای اینکه شما راحت باشید وقتی مشخص نشده وکسی مدیون نشه🌸ایشالله شما هم حا ...

خوب اگه زمان نداره من 110 تا میخونم عزیزم انشاءالله که خداقبول کنه😍🌹🌹🌹🙏🙏🙏

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍