2777
2789
عنوان

نفخ نوزاد

111 بازدید | 15 پست

با نفخ نوزاد ۱۲ روزه چکار کنم

اصلا خوراکی های نفخ دار هم نمیخورم نه میوه نه سبزیجات

چون زردی داره   یبار هندوانه خوردم و اون روز مرغ هم خوردم از اون روز نفخ شدید گرفته

ممکنه از زیتون ترشی هم باشه؟

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطره کولیکز

گرفتم نوشته از یک ماهگی مصرف بشه

بعد دخترمم اشتهاش کمه   زردی هم داره   رو اونم نوشته    عوارضش کم کردن اشتها

یکم اذیت میشی کولیک داره نی نی منم داشت چهلش رد شد خوب شد صدای سشوارو ضبط کن اگه زیاد گریه کرد براش بزار صداش فقط زیاد نباشه به گوشش اسیب بزنه ودر جهت عقربه های ساعت شکمشو با روغن زیتون بافشار خیلی ملایم ماساژ بدین

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
یکم اذیت میشی کولیک داره نی نی منم داشت چهلش رد شد خوب شد صدای سشوارو ضبط کن اگه زیاد گریه کرد براش ...

خداکنه دختر منم خوب بشه

خداکنه دختر منم خوب بشه

دخترم دوماهشه فقط پدرمونو دراورد کولیکش شبا ساعت دو تا ده ادامه دار بود کشت مارو منم زائو بودن هیچی دیگه اونقد گریه میکرد سیاه میشد الان قشنگ میخوابه راحت خوب شده نمیدونم میگن قطره کولیکیدم خوبه من شنیدم ولی استفاده نکردم

گرفتم نوشته از یک ماهگی مصرف بشه بعد دخترمم اشتهاش کمه   زردی هم داره   رو اونم ...

کاراوی میکسچرم خوبه دایمیتیکونم خوبه دکی واس دخترم روزی چار بار پنج قطره گفته بود دخترم چار کیلو بود موقعی که تجویز کرد هنوز یک ماهش نشده بود