2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچکی دوستم نداره😢 چرا تاپیکم نیومدید؟  https://www.ninisite.com/discussion/topic/4152412/ ...

خیلی زشته اینو همه جا کپی میکنی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

من عاشق سانسوریای ابلقم. تازه میخوام از قلمه برگ جوونه بگیرم. خدا کنه جوونه بدن. سه هفته است کاشتم

حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد...                                       اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟   وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉

هم گلهاتون هم گلدوناشون خیلی قشنگن. همیشه سبز باشن الهی

حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد...                                       اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟   وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉
من عاشق سانسوریای ابلقم. تازه میخوام از قلمه برگ جوونه بگیرم. خدا کنه جوونه بدن. سه هفته است کاشتم

ان شاالله که دربیاد ولی خیلی سخت درمیاد.ولی الن سانسوریا خیلی مد شده

خدایاشکرت