دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 عنوان خوابالوها 75 بازدید | 16 پست کیا مث من عاشقققق خوابن من سه میخوابم دو بیدار میشم پنج میخوابم هشت نه میخدابم دوازده وبعد سه شب میخوابم این چرخه ادامه داره تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام 1399/01/14 | 22:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 ببینم نکنه خدایی ناکرده پرولاکتین خون داری؟ این دیگه چیه ؟همشم خستم چشام بسته میشه تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
hanee عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 565 این دیگه چیه ؟همشم خستم چشام بسته میشه آره منم اونجوری میشدم بزن نت برات میاره برو دکتر زنان برات یه مجوز آزمایش بده تونت شرایط آزمایش رو بخونبعد برو آز بده فقط زود اقدام کن
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 آره منم اونجوری میشدم بزن نت برات میاره برو دکتر زنان برات یه مجوز آزمایش بده تونت شرایط آزمایش رو ب ... ارع انگار نگا کردم همه ی علایمودارم زود اقدام نکنم چی میشه تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
hanee عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 565 ارع انگار نگا کردم همه ی علایمودارم زود اقدام نکنم چی میشه خدانکنه خدا اون روز رو نیاره موجب ناباروری میشه
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 خدانکنه خدا اون روز رو نیاره موجب ناباروری میشه ای خدا بکنه از دهنت بشنوه یه دختر دارم هرکاریم میکنم دومی نیاد بیاد که خودمو میکشم تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
hanee عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 565 ای خدا بکنه از دهنت بشنوه یه دختر دارم هرکاریم میکنم دومی نیاد بیاد که خودمو میکشم نه چرا ناشکری می کنی گلم پوستت رفته رفته عین ناراحت نشو پیرزن ها سیاه میشه برو روغن گل مغربی Norm life رو بگیر بنداز واسه سلامتی وپوستت خیلی خوبه اینم بگم دیگه پری نمی شی خدایی ناکرده عفونت میگیری بدنت درد میگیره زیر چونتم جوش ومو میزنی همینطور روی شونه هات
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 نه چرا ناشکری می کنی گلم پوستت رفته رفته عین ناراحت نشو پیرزن ها سیاه میشه برو روغن گل مغربی Norm li ... یاخدااااااا تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
hanee عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 565 یاخدااااااا به خدا کیستم میاره برو درمان شو من بعد دوماه رفتم رفته رفته عذرمیخوام شیرتم میاد
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 به خدا کیستم میاره برو درمان شو من بعد دوماه رفتم رفته رفته عذرمیخوام شیرتم میاد من تازه زایمان کردما شیر میدم تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
hanee عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 565 من تازه زایمان کردما شیر میدم آهان پس طبیعیه مبارکه به خوشی ومیمنت وزیر سایه پدرو مادر ان شاالله گلم
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 آهان پس طبیعیه مبارکه به خوشی ومیمنت وزیر سایه پدرو مادر ان شاالله گلم مرسی عزیزم پس بخاطر شیر دهیه این خوابا لودگیام تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 الان نیازی نیس از بدم؟ تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
hanee عضویت: 1398/02/26 تعداد پست: 565 مرسی عزیزم پس بخاطر شیر دهیه این خوابا لودگیام آره دیگه الان فکر کنم پرولاکتینت دورو بر ۵۰۰ یا۱۰۰۰ باشی برای من دعا کن خیلی از این دنیا کشیدم ولی بازم بخاطر خدا سرپام منم میخوام ان شاالله مادر بشم ولی فقط یکم عصبی بشم یکم گریه کنم دوباره اونطوری میشم تاپیک اولمو که زده بودم دراون شرایط بودم الانم عذرمیخوام سینه سمت راستم درد میکنه واز هردوشیر میاد دعا کن برامون توروخدا