2777
2789
عنوان

پسرنترس

150 بازدید | 12 پست

پسرم 19ماهشه  و از هیچ چیز و هیچکس حساب نمیبره .هرکسم دعواش میکنه حساب نمیبره و پاین خونمون مادرشوهرو جاریم تو یه ساختمون هستیم . الان زد تو تلویزیون باباش دعواش کرد نزاشتم من بزنتش رف هی باباش و زد کنترل و دوباره برداشت زد زمین باباش چند تا زد تو پاهایش ولی هی میره باباشو بشکون میگیره و میزنه گاز میگزخ بابا شم قهرکردع الان باهاش ..بنظرتون وقتی باباش دعواش،میکته میاد بغل من بغلش نکنم  میگم گناهه.....خونه مادرشوهرم میره هر چی میبینه میخواد و گریه میکنه همون لحضه بغلش کنی کلی چنگ میتدازتم و موها مو میکشه نمیدونمم چع کتم کمکم کنید

وزن اولیه87،..80🔓75🔓 73🔓70🔓65🔒😒😝دارم به هدفم نزدیک میشم خدای من

یکم سرسخت باش باهاش یعنی چی بزرگ بشه جیگرتو درمیاره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اول بد واکنش نشون دادی البته ادم دست خودش نیس 

شما کار بد کرد بهش تذکر بده بعدم بی توجهی کن فکر کن خودش داره جلب توجه میکنه با کاراش 

اگه ادامه داد 

یه کاری واسش نکن یه چیزی که دوس داره رو نذار انحام بده یه غذای خوشمزه رو نذار بخوره تبیهش اینا باشه بهتره تا 

کتک زدن

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

یعی کنید با همسرتون هماهنگ باشید. تا موقعی که کار نادرستی میکنه به سمت طرف مقابل نره. بفهمه شما باهمید. بهش تذکر بدید که کنترل رو پرت نکنه و مهمتر از اون پدرش رو نزنه. اگه بدونید تو یه جبهه هستید بهتره. تا بزرگتر بشه کمی باید باهاش راه اومد.

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).
الان زوده بزرگتر که شد بزنیدش مثلا از 4 سال به بالا رسید کتکش بزنید . ولی نه محکم . بیشتر سیلی بزنید ...

نمیری تورو😛😛اره دم باسنش میزنم

یعی کنید با همسرتون هماهنگ باشید. تا موقعی که کار نادرستی میکنه به سمت طرف مقابل نره. بفهمه شما باهم ...

اپن لحضه بغلش نکنم اخه گریه میکنخ

تربیتتون از ابتدا مشکل داشته عزیزم.این کارا چیه.وقتی کار بد میکنه بی توجهی کنین بش یا سرشو گرم کنین. ...

چبکارش  کنم میگم شاید بزنم بهتره

چبکارش  کنم میگم شاید بزنم بهتره

نه عزیزم.زدن تحت هیچ شرایطی خوب نیس.وقتی میزنینش بهش زدنو دارین یاد میدین در واقع.بی توجهی و حواس پرتی بهترین کاره.با همسرتم تو یه جبهه باشین همیشه