2777
2789
عنوان

اون چک میکنه ؟؟

785 بازدید | 14 پست

من عاشق یه اقایی بودم بعد اون ازم جدا شد رفت با کسی دیگه ،، حالا دختره به من گفت من اصلا هیچ کس و چک نمیکنم و پروفایل اینای کسی و نمیبینم ،اما من تو اینستاگرام بلاکش کردم دیدم دختره در عرض دو دیقه من و متقابلا بلاک کرد 😂بهش تو واتساپ گفتم چرا بلاک کردی گفت اخه فک کردم شما بلاکم کردی خخخخ ....و اینکه میگفت من پروفت و نگاه نمیکنم اما من یه برنامه دارم تو تلگرام که نشون میده کیا پروفایلام و نگاه میکنن .... و همیشه این خانم توش هست 😑😑به نظرتون خواست مثلا به من بگه من اهمیت نمیدم یا چی؟؟ چون میگفت چکم نمیکنه پس چ جوری انقدر باسرعت بلاک متقابل کرد و درآورد 🙄🙄

برنامش چیه منم موخام

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

رگ ب رگ شدم

اون خانم رقیب عشقیتونه؟

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رگ ب رگ شدم اون خانم رقیب عشقیتونه؟

بله عزیزم ....ولی من دوستانه باهاش رفتار کردم چون در غیر این صورت میره یه مشت چرت و پرت تحویل اون آقایی که مال من بود میده اونم میاد بامن دعوا میکنه .یه سری محترمانه به دختره گفتم من میکشم عقب رفت بهش گفت دوس دخترت من و تهدید کرده بهم فش داده 

بله عزیزم ....ولی من دوستانه باهاش رفتار کردم چون در غیر این صورت میره یه مشت چرت و پرت تحویل اون آق ...

مشکل داره مثل اینکه 

صددصد چک میکنه و پیگیره 

بنظرم از همه جا بلاکش کن بهشم پی ام نده

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
ایرانی عزیزم شاید از بازار دان کردی 

نه ببین اصلا همچین برنامه ای نیست اونایی هم که تو گوگل پلی یا هرجا هست فیکه فقط مخاطبای خودتو الکی نشون میده اگر باور نداری با یک شماره ای که تو مخاطبای تلگرامت نباشه ناشناس باشه پروفایلت رو چک کن ببین اصلا تو پروفایل چکر نمیاد 

اصلا برات اهمیت نداشته باشه ک چک کنه تو رو یا نه.بعدم وقتی اون آقا ازت جدا شد واقعا چ ارزشی برات داره ک الان با اون خانم جدیده چت میکنی و دوستانه برخورد میکنی!!!یا برات مهمه ک درموردت ب اون آقا چی میگه.چون اون آقا واقعا ارزش نداره.وقتی اون ازت رد شد توام رد شو.بازم هرجور خودت صلاح میدونی ولی من باشم این ادم برای همیشه برام میمیره.

ی پسره اومده خواستگاری تو مرحله اشنایی بودیم شاید ی هفته بود زنگ زد گفت میخواستم زودتر عقد کنیم رفتم استخاره گرفتم بد اومد منم فکر کردم الکی جریان استخاره رو گفت .گفتم مهم نیست اتفاقا خیلی خوب شد ک ی همچین ادم خشکه مقدسی ک بجای استفاده از عقل میره سراغ استخاره رو زودتر شناختم و خداحافظی کردم و ب خونواده هم گفتم کنسل شد(چون استخاره شرایط داره و واسه هرموردی جایز نیست واسه امر خیر هم تو شرایط خیلی خیلی خاص توصیه شده).

بعد دوماه برگشت اصرار و التماس  ک اشتباه کردم از چند نفر پرسیدم گفتن استخاره شرایط داره و درست نبود وووچون ب محرم و صفر خورده بود بعد این ماهها اومد دوباره مامانش تماس گرفت ووو

گفت من خیلی ناراحتم و تو این چند ماه یک روزم نشد ک یادم نیای من گفتم اتفاقا برا من مهم نبود و اتفاقا خوشحال شدم ک خودتو نشون دادی چون من با ادمای این مدلی نمیتونم کنار بیامو بعد چندروز کلا از ذهنم پاک شدی و واقعا هم یادم رفتی.بیچاره تعجب کرده بود 😄گفت واقعا میگی .گفتم بله

و بهش گفتم ادم قابل اعتمادی نیستی و نمیشه بهت تکیه کرد ادمی ک ی بار بره هیچ ارزشی برام نداره و سر حرفمم موندم.(با پسره همسایه دیوار ب دیوار بودیم و هروقت هم تو کوچه منو دید خواست حرف بزنه  رفتم ک بدونه تموم شدس برام)