اصلا برات اهمیت نداشته باشه ک چک کنه تو رو یا نه.بعدم وقتی اون آقا ازت جدا شد واقعا چ ارزشی برات داره ک الان با اون خانم جدیده چت میکنی و دوستانه برخورد میکنی!!!یا برات مهمه ک درموردت ب اون آقا چی میگه.چون اون آقا واقعا ارزش نداره.وقتی اون ازت رد شد توام رد شو.بازم هرجور خودت صلاح میدونی ولی من باشم این ادم برای همیشه برام میمیره.
ی پسره اومده خواستگاری تو مرحله اشنایی بودیم شاید ی هفته بود زنگ زد گفت میخواستم زودتر عقد کنیم رفتم استخاره گرفتم بد اومد منم فکر کردم الکی جریان استخاره رو گفت .گفتم مهم نیست اتفاقا خیلی خوب شد ک ی همچین ادم خشکه مقدسی ک بجای استفاده از عقل میره سراغ استخاره رو زودتر شناختم و خداحافظی کردم و ب خونواده هم گفتم کنسل شد(چون استخاره شرایط داره و واسه هرموردی جایز نیست واسه امر خیر هم تو شرایط خیلی خیلی خاص توصیه شده).
بعد دوماه برگشت اصرار و التماس ک اشتباه کردم از چند نفر پرسیدم گفتن استخاره شرایط داره و درست نبود وووچون ب محرم و صفر خورده بود بعد این ماهها اومد دوباره مامانش تماس گرفت ووو
گفت من خیلی ناراحتم و تو این چند ماه یک روزم نشد ک یادم نیای من گفتم اتفاقا برا من مهم نبود و اتفاقا خوشحال شدم ک خودتو نشون دادی چون من با ادمای این مدلی نمیتونم کنار بیامو بعد چندروز کلا از ذهنم پاک شدی و واقعا هم یادم رفتی.بیچاره تعجب کرده بود 😄گفت واقعا میگی .گفتم بله
و بهش گفتم ادم قابل اعتمادی نیستی و نمیشه بهت تکیه کرد ادمی ک ی بار بره هیچ ارزشی برام نداره و سر حرفمم موندم.(با پسره همسایه دیوار ب دیوار بودیم و هروقت هم تو کوچه منو دید خواست حرف بزنه رفتم ک بدونه تموم شدس برام)