خواهرزادم 6ماهشه کم کم بازیگوش میشه دوس داره مدام یکی باهاش حرف بزنه اصلا دوس نداره درازکشیده باشه خودشو برمیگردونه یا میخاد بلندش کنی .تا مامانم بغلش میکنه بلند میشه خواهرم به مامانم ایراد میگیره ک باهاش راه نرو.بااینکه هر بار و هرروز اینکارو نمیکنه خیلی کم.میگن عادت میکنه همش باید ماباهلش راه بریم.میخاستم بدونم حرفشون چقدر درسته ایا این سن بچه نیاز ب کشف محیط وجاهای مختلف خونه و حیاط نداره؟نباید باهاش رفت بهش چیزای حدید نشون داد؟
در ضمن بچه داری وقت وحوصله می خواد بچه نیاز به بغل شدن و توجه داره
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
عادت که بله عادت میکنه سخت میشه ولی این که چیزای جدید رو نشون بدید و اسمشو اینا رو هم بگید بچه ذهنش به کار میوفته و خوبه براش تا اینکه یه جا دراز بکشه و به سقف نگاه کنه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
عادت میکنه ولی میگم دیگه برا خود بچه خوبه اگه میخواید بچه باهوش و با درک باشه باید یه سختی هایی کشید دیگه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙