2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم فعلا نرفتم دکتر.ولی عرق زنیان میخوردم

عزیزم شما مشکل معده هم دارین خوب شدین ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
عزیزم شما مشکل معده هم دارین خوب شدین ؟ 

درحال حاضربهترم.ولی اکثرا اسهالم گلاب ب روت.وقتی ک حالم خوب نیس کلا تو معده ام یجوریه.هضمم یجوریه.نمدونم میدونی چی میگم.یکی اینک سرگیجه و بیحالیش منو اذیت میکنه

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
درحال حاضربهترم.ولی اکثرا اسهالم گلاب ب روت.وقتی ک حالم خوب نیس کلا تو معده ام یجوریه.هضمم یجوریه.نم ...

منم دستو پام بی قرار میشه نمیدونم چرا اینا فک کنم از میکروب معده باشه ها حتما ارمایشتو اندوسکوپی تو با نمونه برداری انجام بده دقیق تره ممکنه تو اندوسکپی معمولی معلوم نشده باشه برا معدت گلم اسهالتم جمع میکنه بلوط بخر پوست بلوط اسیاب کن وقتی کردی یکمیش بجوش؟ن غلیظ شه ابشو بردار بریز رو اون قسمت پودر شده از همون پوست بلوط اسیاب شده بعد بریزش  تو این کبسولا خالی قرص اینا رو تا پونزده روز بخور ،فقط در کبسولا نبند دوسه روز باز بذار خشک شه یکمم کوهی پر کن کبسولارو سر خالی نباشه ،خود میوه بلوطو بردار اسیاب کن با ماست بخور اگه به ماست حساسی بدون ماست چون شنیدم ماست خوب نیس برا درمان اسهال خوبه انتحان کنا 

من الان تو درد اینا نوشتم بهره ببر خخ از درد از خواب پا شدم من احساس ورم میکنم تو معدم و رفلاکس معده دارم 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
درحال حاضربهترم.ولی اکثرا اسهالم گلاب ب روت.وقتی ک حالم خوب نیس کلا تو معده ام یجوریه.هضمم یجوریه.نم ...

برا بهبودیت چیکار کردی گلم 

منم دستو پام بی قرار میشه نمیدونم چرا اینا فک کنم از میکروب معده باشه ها حتما ارمایشتو اندوسکوپی تو ...

الهی چ بد.انشاالله حالت بهتربشه عرق زنیان هم بخور

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔