2777
2789
عنوان

آه کشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 27 پست
زمانی حرف از اه میشه فقد یادم ب نفرین پیرزنایی میافته ک مشت میکوبن به سینشون٠٠٠

سلام عزیزم😊

نمیدونم چرا جمله ت رو خوندم خندم گرفت 

ن من اونجوری اه نمیکشم

فقط من دل نازکم آه ک میکشم دست خودم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم😊 نمیدونم چرا جمله ت رو خوندم خندم گرفت  ن من اونجوری اه نمیکشم فقط من دل نازکم آ ...

سلام😜😂

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
منم آهم میگیره....همیشه خواهرام بهم میگن چون دلت خیلی صافه...اول ک با هیچ کس قهر نیستم کینه ای هم نی ...

سلام خانومی

مرسی که جواب دادی
من خیلی زود دلم میگیره ... دل نازکم ... همین الانم یکی خیلی درحقم نامردی کرده ولی نفرینش نکردم فقط شکایت پیش خدا بردم.

گوشیم داره شارژش تموم میشه 

شب میام تو همین تاپیک واست چن تا از تجربه هام رو مینویسم .🤗😊

نمیدونم شاید خیلی مظلومن من خودم آهم چند بار گرفته😞 خیلی مظلومم چون اصلا برای کسی آزاری ندارم گوش ...

سلام عزیزم

مرسی از اینکه توجه کردی به تاپیک

من خودم آهم زود میگیره نمیدونم چرا ولی با این اوصاف حتما باید دلامون پاک باشه که آه مون زود بگیره. 

شب میام چن تا از تجاربم رو مینویسم واست تو همین تاپیک

سلام عزیزم چشم خانومی من دعا میکنم که حاجتت با صلاحت یکی باشه  خوبه عزیزم؟😘😘

سلام.ممنون عزیزم🌷🦋.ان شاءالله شمام ب آرزوهای قشنگت برسی

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
اسی من یکم حرف سین رو دزیت نمیتونم تلفظ کنم زبونم درمیارم حالا ن زیادا اما ادامای ریزبین میفهمن ...

سلااااا سلاااام

خوبی؟

من اومدم که از تجربه هام بگم

یبار با مادر پدرم قبل اینک برن بیرون دعوام شد بعد خیلی دلم شکست تو دلم آه کشیدم ولی بعدش فرلموش کردم  چن ساعت بعد ک برگشتن خونه مامانم هل خورده بود میگفت ببخش ناراحتت کردیم داشتیم تصادف میکردیم. اینو ک گفت خودمو لعنت کردم چون اصلااااااا دلم راضی نبودش و اصلااااا فکرشم نمیکردم انقدر زود آهم اثر کنه .

یبار هم ی پسری ک بهش خیلی علاقه داشتم و خیلییی هواشو داشتم و همه جوره کمکش میکردم ( با هم رل نبودیم) بهم خیلی بد کردش بد کردن ک ن نامردی کرد در حقم و خیلی دلمو شکوندش  بعدش ک بنابه دلایلی از هم دور شدیم فهمیدم با یکی دوست شده و واسش سنگ تموم گذاشته شبا تا صبح گریه میکردم انقدر حالم بد بود چون فک میکردم این سنگ تموم گذاشتنا حق من بود ن اون دختره .بعدش شبا از خواب مپیریدم خیلی حالم بد بودش از اول شب گریه میکردم تا ساعتای ۱۱ اینا دوباره بی حس میشدم میخوابیدم بعد ساعت ۳ از خواب میپریدم گریه میکردم  ولی دختره در جواب سنگ تموم گذاشتناش ب بدترین شکل ممکن در حقش نامردی کرد و ولش کرداون هم دد عرض ۲ هفته.بعدش همین پسره بهم پیام داد منم بهش گفتم چقدر اذیت شدم التماسم کرد حلالش کنم.من الکی گفتم بخشیدمت اماهنوز دلگیرم چون تا واسم جبران نکنه نمیتونم ببخشمش.چون جواب خوبیامو با بدی داده .

یا مثلا یکی بود داشتیم میرفتیم خونه جدیدش  بعد خیلی باهام بدخلقی کرده بودش دلمو شکونده بودش گفتم یا امام رضا گناه من چیه اخه تو دلم گفتم با بغض.بعدش پارک کردیم تو کوچه

بعد باهم رفتیم بالا.بعدش نگو دوستم تو صندوق عقبش کلی وسیله از خونه قبلی‌ اورده گذاشته ی سری خرده ریز که از قضا قیمتی هم بودن .بالا که رفتیم دوستم نیم ساعت بعدش رقت پیش ماشین کار داشتش بعد اومد بالا وحشت کرده بود میگفت نیست وسایلام نیست از تو صندوق عقبِ بسته وسایلاشو برده بودن.

نمیدونم شاید خیلی مظلومن من خودم آهم چند بار گرفته😞 خیلی مظلومم چون اصلا برای کسی آزاری ندارم گوش ...

سلام سلااااام

عزیزم پست بالا رو خواستی بخون از تجربه هام نوشتم😊😘

سلام سلااااام عزیزم پست بالا رو خواستی بخون از تجربه هام نوشتم😊😘

سلام عزیزم

خوندمش

آره واقعا آه مظلوم میگیره، انشالله کسی دیگه اذیتت نکنه

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

مرسی خانومی که وقت گذاشتی و خوندی😘😘😘الهی که همه باهم خوب باشن

اسی چوب خدا صدا نداره ......همیشه خدا خودش بهافراد بیگناه نشون میده ک من هستم

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......