2777
2789
عنوان

نان لواش

117 بازدید | 10 پست

سلام خدمت خانم های عزیز. یه سوالی داشتم من داخل خونه نان لواش درست کردم حالت بیسکوییتی شد خشک خشک شد کسی تجربه داره بگه چیکار کنم نرم بشه؟ یا دستور پختی دارید که مثل نون لواش بیرون بشه؟ البته نه به اون کیفیت چون امکاناتش رو خوب نداریم داخل خونه. ممنون میشم

نپختم تا حالا 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته مامانم گفت حوصله ام نمیکشه بگم😂

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نه نزدم. باید بزنم؟

اره مال اونه منم درس کردم جوش شیرین زدم یبار هیچی نزدم خوب نشد مادر شوهرم ازسوپر مارکتها خمیر مایه خریده درس میکنه خیلی خوشمزس نوناش

منتظر روزای بهترم ✌