عزیزم مال من خیلی پررنگ بودیه هفته پیش گذاشتم سریع دوتاغلیظ شدالان وقتشه برم براقلب؟امروزبازهست سونو ...
اولین روز پریودت چند روز میگذره؟ ببین دکتر بمن گفت از اولین روز پریودت باید پنجاه روز بگذره بری سونو واسه قلب .تازه اونم سونو معمولی و شکمی نه.یونوی واژینال.استرس نداشته باش هول نکن عریزم کمی دیرتر هم بری هیچ مشکلی نیست
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگیم اکنون اورا حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام👣 ندیده دوستش دارم😍و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم
احتمال زیاد بارداری عزیزم.شنبه برو آزمایش خون بده..منم هفتم موعدم بود..دهم بی بی چک زدم دو خط افتاد.از هولم تا صبح که برم آزمایشگاه ۳ تا بی بی چک زدم..اولی خط دومپررنگ بود ولی بعدیا کمرنگ تر بودن...جواب آزمایشمم مثبت بود
بخدا بارداری انقدر خوتد اذییت نکن.من عین شما بودم چقدر حرص خوردم تو بارداریم .از یه مامانی که الان بچش یازده ماهشه دارم بهت میگم عزیزم تورو خدا اعصابتو بهم نریز سر کوچکترین چیزا.فکرای بد نکن.من جقدر بعد از زایمانم اذییت شدم بخلطر همین مسایل که بیخود خودمو اذییت کردم.الانم دارم اذییت میشم چون فقط الکی خودمو خوردم.سره بیبی چک .سره ازمایش.سره غربالگری.هرچی که بگیا.بچمم خدارو هزار مرتبه شکر سالم بود و هست ولی من واقعا خودمو از بین بردم با این فکرا
اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بخدا بارداری انقدر خوتد اذییت نکن.من عین شما بودم چقدر حرص خوردم تو بارداریم .از یه مامانی که الان بچش یازده ماهشه دارم بهت میگم عزیزم تورو خدا اعصابتو بهم نریز سر کوچکترین چیزا.فکرای بد نکن.من جقدر بعد از زایمانم اذییت شدم بخلطر همین مسایل که بیخود خودمو اذییت کردم.الانم دارم اذییت میشم چون فقط الکی خودمو خوردم.سره بیبی چک .سره ازمایش.سره غربالگری.هرچی که بگیا.بچمم خدارو هزار مرتبه شکر سالم بود و هست ولی من واقعا خودمو از بین بردم با این فکرا