2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 37 پست
اره بخدا هیچکس باورش نشد تو شهرمون ی دکتر طب سنتی هست برام درست کرد 100 تومن عالی بود سفید ترم شدم

اسمشو نمیدونین من کجا باید بگیرم عزیزم ؟£ 

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم من عسل طبیعی ندارم عسل از اقواممون گرفتیم بنظرتون از اونا بزنم 

والا نمیدونم که عسل اونا طبیعی هس یا نه ولی اینو میدونم اگه طبیعی نباشه نه تنها درست نمیکنه صورتتو بلکه بدتر هم میکنه!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
والا نمیدونم که عسل اونا طبیعی هس یا نه ولی اینو میدونم اگه طبیعی نباشه نه تنها درست نمیکنه صورتتو ب ...

طبیعی طبیعی نیست ک از کوه در اورده باشن ولی خودشون بالای سر زننبوراشون بودنه و بهشون شکر هم میدنن ولی دیگحه عسلاشون بهتر از این بازاریا هست ک اصلا عسل نیستن

بخدا ابجی اسم نداشت خودش برام درست کرد دستساز بود اگه بخای برات بگیرم پست کنم..خوشحال میشم کمکت کنم

والا نمیدونم خودمم 😣

طبیعی طبیعی نیست ک از کوه در اورده باشن ولی خودشون بالای سر زننبوراشون بودنه و بهشون شکر هم میدنن ول ...

نه نه شکر نباید داشته باشه...

من از کندوان تهیه کردم که  تو تبریزه

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍