2777
2789
عنوان

جای جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 37 پست

#پوست_صاف

برای اینکه پوست صورتتون کاملا صاف بشه و جوشی دیگه رو صورتتون در نیاد.

ی قوطی اسپری کوچیک تهیه کنید و توش گلاب بریزید و روزی ۳بار روی صورتتون اسپری کنید و به هیچ عنوان هم صورتتون رو نشورید

بعداز سه چهار روز تاثیر واقعیشو خواهید دید😍

حتی باعث سفیدی پوست هم میشه

هم اقایون هم خانمها حتمااستفاده کنند👏

هروز برای همیشه ازین جوان کننده استفاده کنید

ولی اگر طبعتون گرمه استفاده نکنید

@mahsa7447  

ما ڪوچیڪ ها خدامون بزرگه..🧿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربه خودته عزیزم ؟ جای جوشات در چ حد بود رفتن ؟ 

اره من هم سن خودت بودم خییییییلی جوش میزدم یعنی خیلی ها و چون مرض کندنشونو داشتم صورتم پر بود از جاهای قهوه ای وقرمز جای جوش عسل طبیعی رو دو هفته زدم رو کل صورتم بعد نیم ساعت شستم درست شدن ودیگه هم جوش نزدم و اگه هم میزدم خیلی کم بود یعنی تک وتوک

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
نگفتین اسم کرم چیه چند خریدینن چ مدت هستفاده کردین ؟ یعنیکلااااا جای جوشاتون رفت 

اره بخدا هیچکس باورش نشد تو شهرمون ی دکتر طب سنتی هست برام درست کرد 100 تومن عالی بود سفید ترم شدم

اره من هم سن خودت بودم خییییییلی جوش میزدم یعنی خیلی ها و چون مرض کندنشونو داشتم صورتم پر بود از جاه ...

میگم من عسل طبیعی ندارم عسل از اقواممون گرفتیم بنظرتون از اونا بزنم 

کاربری دست دو نفره .....