2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

1129 بازدید | 22 پست

مامانا توروخدا راهنماییم کنید 

بچم ۱۳ماهشه

سه چهار روز یه بار دفع داره و خیلی زور میزنه

کره و روغن زیتون تو غذاش میریزم خاکشیر دادم انجیر دادم گلابی هروز میدم غذای ابکی میدم بازم همونجوریه کسی بچش اونجور بوده با داروی لاکساپلاس خوب شده یا با پودر پیدرولاکس؟

تنبلی روده نمیاره؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم.

گفتی سریع اومدم چون منم تجربه ش رو داشتم برای نی نی م.

ولی ببین دختر من یک ماهش بود دکتر گفت شیر خشک مخصوص بده.مدفوعش عین بزرگ سال شده بود و سه روز یکبار فک کن در اون حد سفت.

بردم دکتر قطره بیلی ناستر داد(ی قطره س ک برای زردب میدن و ملین هست)دو سه نوبت بهش دادم و شیر خشکشو قطع کردم خوب شد ولی نمیدونم برای نی نی شما خوب باشه یا نه امیدوارم تجربه م کمکت کنه

کمی گوش پاک کن رو با وازلین چرب کن داخل مقعدشو چدب کن خیای موثره

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

شکمش رو با روغن زیتون یا کرچک در جهت عقربه های ساعت آروم هر روز ماساژ بدید

تو غذاهاش سبوس گندم و برنج استفاده کنید

خاکشیر رو تو آب جوش بریزید و کمی شکر قهوه ای بزنید و ولرم که شد بدید میل کنه

غذاهای نیمه آماده و فریزری و مونده و فست فود رو حذف کنید براش

ان شاءلله بهتر میشه

۱۳ ماهه نوزاد نیست عزیزم 

بهش اب زیاد باده با کدو‌حلوایی

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
😐عفونت میکنه وازلین چیه اخه

چرا باید عفونت کنه؟ وازلین وسیله ایه که باعث چرب شدن میشه.این راهکار رو دکتر بمن گفت برای پسرم .از خودم حرفی رو نمیزنم که بچه مردمخدایی نکرده طوریش بشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔