درد بعدش وحشتناک بود تو راه رفتن و نشستن بلندشدن دهنم مسواک شد خیلی بد بود یادم میفته حالم بد میشه ا ...
ای بابا چه سخت
پس هم طبیعی هم سزارین هر دو درد دارن دیگه یکی قبلش یکی بعدش
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ای بابا چه سخت پس هم طبیعی هم سزارین هر دو درد دارن دیگه یکی قبلش یکی بعدش
اره عزیزم جفتش ی جوره ولی سزارین درد بعدش خیلی بدتره طبیعیه من هنوز بعداز یک ماه بخیهام درد میکنن
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..
اره عزیزم جفتش ی جوره ولی سزارین درد بعدش خیلی بدتره طبیعیه من هنوز بعداز یک ماه بخیهام درد میکنن&nb ...
انشاالله خوب بشه
برش رو از زیر شکمتون زدن یا از روی شکم؟
برای دختر خاله م رو خیلی از پایین برش دادن یعنی نزدیک به اونجا خیلی درد نداشت
ولی برا یکی رو بالاتر برش داده بودن اونم دردش زیاد بود
میخوام ببینم ربطی داره به جای برش یا نه
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
نه اما شما هم مثل خواهرم 🌹خواهرای من تو سایت نیستن
خدا بچههاتو حفظ کنه عزیزم. اسم بچههای خواهرم بود... ۶۸ ام هست
شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
انشاالله خوب بشه برش رو از زیر شکمتون زدن یا از روی شکم؟ برای دختر خاله م رو خیلی از پایین برش داد ...
ازمنم خیلی پایینه برشم دقیقا روی ناحیه ی تناسلیم اصلا رو شکمم نیس و کسی شکممو ببینه متوجه نمیشه ک سزارین شدم
مادربودن حس عجیب و غریبی است💜. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.❤️👶🤱اااااارررری اینگونه است مادربودن... 😍من فقط عاشق اینم ک عمری از خدا بگیرم اینقدر زنده بمونم تا ب جای تو بمیررررم..