2777
2789
عنوان

اسم بچه هاتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5394 بازدید | 182 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا هیچوقت اسمی که بدلم بشینه و بگم حتما اینو میزارم پیدا نمیشه😐😐

دوروزه از هانا خوشم اومده

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
خانوما از کجا بدونم اسمی که انتخاب کردم رو ثبت احوال قبول میکنه یا نه؟

چی انتخاب کردی؟؟🤔

در پیکر من سه ❤ دارد ضربان 😍 میشه اون دوتا قلب کوچولومو ی صلوات مهمون کنین که صحیح و سالم بیان بغلم😍ان شاالله هر حاجتی داری برآورده بشه😘😘
نزار اینو..گناه داره..درسته معنی داره ولی آخه آیپارا!!!!!

متوجه نشدم چیه مگ؟چه کناهی داره؟

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
اسم دخترم وفا... 3روز دیگه میشه ی ماهش

پس به سلامتی زایمان کردید خدا دخترتون رو حفظ کنه😍

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
پسرم آرتین،دختردارم بشم میذارم آیلین

واسه امضات صلوات فرستادم گلم 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
چی انتخاب کردی؟؟🤔

نلسا

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اسم پسرم یاسین دخترم یسنا الهی که عاقبت بخیر بشن❤❤❤

خواهر من نیستی احیانا؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی