2777
2789
نه لطفا عادتش بده كه چهارزانو و درست بشينه يكي از دوستاي منم اينجور ميشنه و راه رفتنش متاسفانه خيلي ...

چطوریه راه رفتنش؟پا پرانتزی شده؟

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم چون خانواده خودش اینطوری میشینن ایرادی نداره ولی امان از اون روزی که خانواده من اینجوری مینشستن اونوقت میشد بزرگترین عیب دنیا.حالام که انگشتا پاشو جمه میکنه میندازه گردن من میگه مادر زادیه😒

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

موقع راه رفتن پاهاش از هم دور ميشن يه مقدار و لگن عقب تر از بدن قرار ميگيره حتي دختر دايي كلاس سوميم ...

ممنونم عزیزم تمام سعیمو میکنم.دعا کن درست شه.

بهترین نوع نشستن از نظر علمی استفاده از صندلیِ. در کل انواع مدلای نشستن ایرانیها به زانو فشارِ دو چن ...

ببخشید سوال بالا رو میتونید جواب بدین من فقط میتونم گوش زد کنم که درست بشینه توی روستا هستین الانم که کرونا نمیشه بریم شهرستان حرکتی یا سایتی میدونید که من باهاش کار کنم چار زانو بشینه چیکار کنم غصمه حرفم زیاد نمیزنه نمی‌دونم غصه کجا رو بخورم

.......خدایا شکرت ....