مهاتنها مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 348 عنوان بخونه ی دخترم 156 بازدید | 13 پست خانما دخترم زیاد بهونه میگیره روزی نیم ساعت می زارم بده تو بالکن کارم اشتباه به نظرتون 1399/01/14 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shoooookranehhhhh عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9110 با هم آشپزی کنین نمایشنامه بازی کنین A💚جهان کوچک من از حضور تو زیباست...
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7888 اگه بالکنتون امنیت کامل داره ؟ خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
مهاتنها مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 348 اگه بالکنتون امنیت کامل داره ؟ منظورتان از امنیت حفاظ این است بله داره
مهاتنها مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 348 با هم آشپزی کنین نمایشنامه بازی کنین همه اینا رو انجام میدیم دخترم کوچیک هم نیست ۱۰ سالشه ولی قبلا زیاد تو خونه نمی موند بیشتر بیرون بوده براش سخته
ملوچک_نازار عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 34017 فقط مواظب باش بدن و سرش ار تو حفاظ رد نشه بیفته و اینکه خم نشه رو حفاظ مرت شه خدایی نکرده . خیلی خیلی مراقب باش وگرنه ویروس نداره
مهاتنها مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 348 منظورتان از امنیت حفاظ این است بله داره گوشیم خودبخود کلمات رو تغییر میده
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7888 منظورتان از امنیت حفاظ این است بله داره اره دیگه مثلا پسر من از همه جا میره بالا حتی بالکن هم نمی تونم بزارمش یه جاپا پیدا میکنه میره بالا خیلی میترسم خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
مهاتنها مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 348 اره دیگه مثلا پسر من از همه جا میره بالا حتی بالکن هم نمی تونم بزارمش یه جاپا پیدا میکنه میره بالا خ ... حتما خودت همراهش باش تنهایی نزار بره بالکن
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7888 همه اینا رو انجام میدیم دخترم کوچیک هم نیست ۱۰ سالشه ولی قبلا زیاد تو خونه نمی موند بیشتر بیرون بوده ... دختر منم ۹ سالشه اصلا بهونه ی بیرون نمیگیره فقط با کارتون و گوشی سرگرمه ولی پسرم بهانه میگیره منم با خودم میبرمش پشت بوم یکم میمونم بعد میارمش خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
رهاجون۹۷ عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 7888 حتما خودت همراهش باش تنهایی نزار بره بالکن اصلا نمیزارم بره فقط پشت بوم میبرم یکم بازی میکنه خودمم پیششم هنوز ۱۶ ماهشه به دخترمم اعتبار نمی کنم بسپارمش خودم دائم پیششم خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔