2789

هیچی معلوم نیس واقعا

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

سلام

چه میشه کرد بانو 

اسم کاربریم واسه اون چندتا کاربر معلوم الحال انتخاب کردم که عقده ای هستن و مرد زن نما که زورشون اومده من اول شدم خواستن تلافی کنن یعنی نقشه کشیدن و تاپیک زدن منو تگ کردن و بعدش گزارش زدن که اینجا چت روم شده ، جالب اینجاست که اونایی که تاپیک زدن برام تعلیق نشدن ....واقعا متاسفم براشون که چشم دیدن محبوبیت منو نداشتن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داریم‌ ب قهقرا‌ میریم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

عزیزم چین سه ماهه جمع کرد چند روز پیش هم ووهان به حالت عادی برگشت حالا دبگه کشور ما چقدر بتونه مدیریت کنه الله اعلم انشالله قرنطینه همینطور ادامه داشته باشه اردیبهشت تموم میشه توکل بر خدا

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
عزیزم چین سه ماهه جمع کرد چند روز پیش هم ووهان به حالت عادی برگشت حالا دبگه کشور ما چقدر بتونه مدیری ...

ایشالا ایشالا
ولی چین یهو توی 80 هزار نفر 76 هزار نفرش رو درمان کرد
و سرعت رشد بهبود یافته هاش عجیب رفت بالا
من که حس می کنم اونا درمان دارن
وگرنه این سرعت عجیبه
ولی ایران هنوز تو 50 هزار مبتلا 16 هزار درمان شده داره
خیلی کمه

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
ایشالا ایشالا ولی چین یهو توی 80 هزار نفر 76 هزار نفرش رو درمان کرد و سرعت رشد بهبود یافته هاش عجیب ...

خب آمار ۸۰هزار تای چین برای سه ماه ولی ایران یک ماه و نیمه

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
خب آمار ۸۰هزار تای چین برای سه ماه ولی ایران یک ماه و نیمه

نه عزیزم
متاسفانه از اوایل بهمن کرونا بوده
منتها چون کیت تشخیصی نبوده کسی متوجه نشده
امیدوارم که اینطور باشه و بهبودی های ما هم بهتر شه روز به روز
ولی یادمه چین بعد از 2 ماه بهبودی هاشون نصف مبتلاهاشون شد

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند  ...  چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند