2777
2789
عنوان

طلاق با بچه

648 بازدید | 61 پست

سلام دوستان 

من هفت سالی هست ازدواج کردم و از روز اول شوهرم ناسازگار بود و انواع بلاها سرم آورد البته اوایل شدید نبود و من بچه آوردم ولی خب اشتباه بود کارم و اینکه الان خیلی رندگی سخت شده و تصمیم جدی هست ولی باید بچه مو ببرم و اینکه سرپناه دارم و میتونم کار کنم اما همسرم وضع مالیش خوبه و میترسم مخارج بچه و نده و دراینده ازدواج کنه و کلا بچه منو یادش بره،دلم نمیخواد بچم مشکلات مالی پیدا کنه درآینده و همسرم راست راست با پولاش بگرده... 

ناراحتم

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره طلاق تبعات خودشو داره انتظار نداری که مرد بعداز طلاق ازدواج نکنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نفقه شو که باید بده

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچشع ینی چی یادش بره😐

چرا داشتیم تو فامیلامون که طرف زن گرفت و زن بابا اصلا نمیزاره دیگه باباش بیاد دیدنش

نیست در دیده ما منزلتی دنیا را                                ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
چرا داشتیم تو فامیلامون که طرف زن گرفت و زن بابا اصلا نمیزاره دیگه باباش بیاد دیدنش

همه ک ی مدل نیستن ولی در کل حیوون هم نمیتونه قید بچشو بزنه خو

عآتـئـیـــــست                                       وقتی بم میگن عارزوهاتو بغل کن، من بغلتو عارزو میکنم دلبر جآن🙃
بلاخره طلاق تبعات خودشو داره انتظار نداری که مرد بعداز طلاق ازدواج نکنه

نه ازدواج کنه اتفاقا از خدامه چون خانوادش انقد بلا سرم آوردن منتظرم یکی بیاد جای من که دو حالت داره یا مث منه و آخرش طلاق یا از من بهتره و اونا رو میشونه سر جاشون

به خاطر بچت تحمل کن طلاق نگیر

نمیتونم الان دو ساله دارم تحمل میکنم از همه بریده منو تازه ناموسمم مسخره میکنه جلو خانوادش دیگه اصلا نمیتونم نگاهش کنم هر روز دعوا و کتک کاری دلم برا بچم میسوزه چند روز پیش میگفت اه چرا بابا مامان من اینجورین

دختربراخوشبختی فرزندت طلاق نگیرولی درصورت طلاق بچه روبده پدرش 

یعنی اگر بچه توی جو متشنج بزرگ بشه ولی چون پدر بالای سرش هست خوشبخته؟؟

من بچه طلاقم روزی هزااار بار خدا رو شکر میکنم طلاق گرفتن من به آرامش رسیدم 

عرضی نیست...