2777
2789

ماکارانی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوپ شیر

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈

کنسرو ماهی باید بخورم گوشت و مرغ هامون دیروز تموم شدن

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

تازه از خواب بیدار شدم ...این قرنطینه تمام برنامه ریزی هامو بهم ریخته

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

عدسی 

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢