2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

375 بازدید | 33 پست

سلام خانما دیشب باهمسر سرچیزای خیلییی بی خود قهرکردیم اما اونقدر کش دادیم ک کار ب فش رسید بعد شب من رفتم اشتی پسم زد وبازم دعوا خلاصه شب تنها خوابیدیم امروزم مطمعنم نمیاد اشتی بنظرتون چکار کنم 

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

معذرت خواهی 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچ کاری نکن وقتی یبار رفتی دیگه نرو تا خودش بیاد

نمیاد تو حالت عادی بهترین شوهرجهانه اما وقتی قهریم ب هیییچ وجه منت کشی نمیاد

اگه تقصیر توئه برو معذرت خواهی

این مدت کار نمیکنه بخاطر کرونا بعد هررچی میخره هیی میگه چقدر شد وفلان منم داد زدم گفتم پدرم دراوردی هزار تومن خرج میکنی میگی اونم گف ب تو چه تو بخور چکار داری من میگم ودعوامون شد

بازم من دیگ غروری نمیمونه برام ک

اگ‌‌ه تقصیر تو باسه باید معذرت خواهی کنی

در ضن ادم برا کسی که دوسش داره نمبگه غرور و...

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
این مدت کار نمیکنه بخاطر کرونا بعد هررچی میخره هیی میگه چقدر شد وفلان منم داد زدم گفتم پدرم دراوردی ...

وا چ اشکال داره خو بذار بگه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏