2777
2789

منم هفته هفت بارداری هستم، خیلی مبارکه استارتر 😍ایشالا قسمت کسایی ک میخوان 🤗

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بخاطر گرمیجات زیادی بود که بخاطر کرونا خوردن والا روزی بیست تا بی بی مثبت میبینم😂😂😂 استار ...

من رفته بودم بتا بدم ازمایشگاه ۲۱ نفر بودیم هممون بتا میخاستیم بدیم از بس خندیدیم که نگو🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
من رفته بودم بتا بدم ازمایشگاه ۲۱ نفر بودیم هممون بتا میخاستیم بدیم از بس خندیدیم که نگو🤣🤣🤣🤣

دقیقا هر کی چهار پنج سال باردار نشده این ماه به لطف خدا و کرونا باردار شده👑😂😂😂😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
مبارکه توروخدا برامنم دعاکن دوهفته دیگه بیبی مثبت ببینم خسته شدم بخداتنها دلخوشیمه 

انشاءالله ب حق این ماه عزیز شما و همه منتظرا دامنشون سبز بشه و ی نینی صحیح و سالم بیاد بغلمون

وای ما ی مشهد رفتیم بعد دخترمو حامله شدم،پدرشوهرم میرفت و میومد میگفت اقا رضا هست دیگه😁😁😁 

واییی🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍