2777
2789

منم هفته هفت بارداری هستم، خیلی مبارکه استارتر 😍ایشالا قسمت کسایی ک میخوان 🤗

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بخاطر گرمیجات زیادی بود که بخاطر کرونا خوردن والا روزی بیست تا بی بی مثبت میبینم😂😂😂 استار ...

من رفته بودم بتا بدم ازمایشگاه ۲۱ نفر بودیم هممون بتا میخاستیم بدیم از بس خندیدیم که نگو🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍
من رفته بودم بتا بدم ازمایشگاه ۲۱ نفر بودیم هممون بتا میخاستیم بدیم از بس خندیدیم که نگو🤣🤣🤣🤣

دقیقا هر کی چهار پنج سال باردار نشده این ماه به لطف خدا و کرونا باردار شده👑😂😂😂😂

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔
مبارکه توروخدا برامنم دعاکن دوهفته دیگه بیبی مثبت ببینم خسته شدم بخداتنها دلخوشیمه 

انشاءالله ب حق این ماه عزیز شما و همه منتظرا دامنشون سبز بشه و ی نینی صحیح و سالم بیاد بغلمون

وای ما ی مشهد رفتیم بعد دخترمو حامله شدم،پدرشوهرم میرفت و میومد میگفت اقا رضا هست دیگه😁😁😁 

واییی🤣🤣

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍