2777
2789
عنوان

درد دل

144 بازدید | 15 پست

سلام من دیروز خونه مادر شوخر بودم شوخرم مدام داخل جمع منو کوچیک می کنه یا مسخره میکنه نه هیچی ازم سره نه من مشکلی دارم .دیروز درمورد دستشویی رفتن بچه بهم گیر داد که چرا تو دستشویی نمی بریش دخترم ۶ سالشه نمیره تاشدید بشه جلو بقیه به من حرف زد منم دیگه طاقت نیوردم جوابشو دادم بعد از چند بار من دلم از قبل پر بود جوابشو دادم جلو بقیه در قندون برام پرت کرد .من بهش گفتم تو کارایی زنونه کم دخالت کن .

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

حالا از این ناراحت نیستم چون همه به بد دهنی می شناسنش .از اینکه خواهر شوهرم امده میگه تو چرا جواب دادی من با شوهرم فلانم شوهرم اینجوری احترامم می کنه همه حسرت زندگی منو می خورن .تو خونه مادر شوهرم از بس من سیاست دارم قربون صدقم میره .حالا شوهرش یه آدم ساکت موزی

بعد تمام خواهر شوهرام به شوهراشون بی احترامی می کنن پشت سرشون .من اصلا اینجور نیستم .چند روزه به زور منو خونه مادر شوخر نگه داشته نمی زاره برم خونه پدرم خواهراش اثلا خونه پدر شوهر نمیرن

عزیزم بهتره مشکلاتتون رو تو جمع مطرح نکنین که هر کسی بخواد دخالت کنه , حالا شوهرت گفته ببرش بچه رو دستشویی بگو اره عزیزم ولی بچه اس سرش گرم بازی میشه نمیره نگران نباش حلش میکنم

عزیزم بهتره مشکلاتتون رو تو جمع مطرح نکنین که هر کسی بخواد دخالت کنه , حالا شوهرت گفته ببرش بچه رو د ...

با بد دهنی گفت وگرنه من بی ادب نیستم

نمیدونم چرا این شوخرها مامان هاشوم میبین لوس میشن از خود راضی 

اره بابا تو خونه خودمون باهم خوبیم میریم جایی می خواد خودشو نشون بده بگه من اینقد به زنم تسلط دارم همه به به چه چهش کنن

این اثرات زیاد موندن تو خونه کسی هست ...  خونه مادرشوهر اگه دوره نباید بیشتر از دو روز موند .. ...

دقیقن به خواهر شوهرم گفتم آبم یه جا بمونه بو میگیره به خدا که من راضی نیستم بیشتر از یک ساعت بمونم

اینقد دلم شکست دیشب فقط گفتم خدایا اینا که منو قضاوت می کنن .تو شرایط من قرارشون بده.من نه هیچ وقت جواب نمی دادم یه بار جواب دادم شدم بده کسی محلم نمی داد همه قیافه گرفته بودن

دقیقن به خواهر شوهرم گفتم آبم یه جا بمونه بو میگیره به خدا که من راضی نیستم بیشتر از یک ساعت بمونم

حالا اتفاقیه ک افتاده 

اون موقع ک داشت ی ریز نصیحتت میکرد کاش همه این حرفارو راجع ب شوهرش ب روش میاوردی ... 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇