2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم اخه من 500 تا میدم.کیک باید قطع کنیم ؟

کم کم کمتر کنی خوبه تا دو سال که بخورن خوبه 

دکتر به من گفت جوری شیر بده که جلوی اشتهاشو واسه خوردن وعده اصلی نگیره

بعدم گفت بعد دوسال یه فنجون شیر کافیه در روز که ترجیحا باز شیر گاو ندی بهتره 

برنامم اینه ۲ سالش شد نان کید بگیرم غروبا ۱۵۰ تا بدم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
کم کم کمتر کنی خوبه تا دو سال که بخورن خوبه  دکتر به من گفت جوری شیر بده که جلوی اشتهاشو واسه ...

منم همین قصد رو دارم

شیر خودش آپتامیل هست

الان ۱۴ ماهشه

گفتم دو سالش ک شد نان کید بدم 

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
منم همین قصد رو دارم شیر خودش آپتامیل هست الان ۱۴ ماهشه گفتم دو سالش ک شد نان کید بدم 

آپتامیلم ،آپتاکید داره مخصوص ۲ سال به بعده

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
اخه شنیدم نان کید خوبه نمیدونم باز باید تحقیق کنم

من از اول تا ۶ ماهگی به پسرم آپتامیل میدادم

بعد ویروس اسهال گرفت از اون به بعد نان دادم که شکمش سفت بشه دیگه تا الان ادامه دادم

هر دو تاشون خوبن ،نان یکم شکم بچه رو سفت میکنه ولی آپتامیل مدفوعو بیشتر میکنه دیگه

من از اول تا ۶ ماهگی به پسرم آپتامیل میدادم بعد ویروس اسهال گرفت از اون به بعد نان دادم که شکمش سفت ...

من راضی بودم از آپتامیل

شکمش هم خوبه .آخه هر بچه ای یجور واکنش نشون میده

من یه مدت بیومیل پلاس دادم بهش بدجور شکمش سفت میشد حالش بد شد دیگه باز آپتامیل دادم

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
من راضی بودم از آپتامیل شکمش هم خوبه .آخه هر بچه ای یجور واکنش نشون میده من یه مدت بیومیل پلاس داد ...

آره به هر بچه ای یه چیز میسازه ،حالا بعدا نان کیدو امتحان کن اگه اذیت شد همون آپتاکیدو ادامه بده که بهش عادت داره