eli1357 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 12061 عنوان بچه 18 ماهه 118 بازدید | 10 پست سلام بچه 18 ماهه چند سی سی شیر بابد بخوره .سیر خشک میخوره 1399/01/14 | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8033 من ۱۸۰ تا بعد ناهار۱۸۰ تاهم قبل خواب شب میدمدکترش گفت بسه اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
eli1357 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 12061 من ۱۸۰ تا بعد ناهار ۱۸۰ تاهم قبل خواب شب میدم دکترش گفت بسه ممنونم عزیزم اخه من 500 تا میدم.کیک باید قطع کنیم ؟
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8033 ممنونم عزیزم اخه من 500 تا میدم.کیک باید قطع کنیم ؟ کم کم کمتر کنی خوبه تا دو سال که بخورن خوبه دکتر به من گفت جوری شیر بده که جلوی اشتهاشو واسه خوردن وعده اصلی نگیرهبعدم گفت بعد دوسال یه فنجون شیر کافیه در روز که ترجیحا باز شیر گاو ندی بهتره برنامم اینه ۲ سالش شد نان کید بگیرم غروبا ۱۵۰ تا بدم اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6784 کم کم کمتر کنی خوبه تا دو سال که بخورن خوبه دکتر به من گفت جوری شیر بده که جلوی اشتهاشو واسه ... منم همین قصد رو دارمشیر خودش آپتامیل هستالان ۱۴ ماهشهگفتم دو سالش ک شد نان کید بدم لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8033 منم همین قصد رو دارم شیر خودش آپتامیل هست الان ۱۴ ماهشه گفتم دو سالش ک شد نان کید بدم آپتامیلم ،آپتاکید داره مخصوص ۲ سال به بعده اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6784 آپتامیلم ،آپتاکید داره مخصوص ۲ سال به بعده اخه شنیدم نان کید خوبهنمیدونم باز باید تحقیق کنم لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8033 اخه شنیدم نان کید خوبه نمیدونم باز باید تحقیق کنم من از اول تا ۶ ماهگی به پسرم آپتامیل میدادمبعد ویروس اسهال گرفت از اون به بعد نان دادم که شکمش سفت بشه دیگه تا الان ادامه دادمهر دو تاشون خوبن ،نان یکم شکم بچه رو سفت میکنه ولی آپتامیل مدفوعو بیشتر میکنه دیگه اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6784 من از اول تا ۶ ماهگی به پسرم آپتامیل میدادم بعد ویروس اسهال گرفت از اون به بعد نان دادم که شکمش سفت ... من راضی بودم از آپتامیلشکمش هم خوبه .آخه هر بچه ای یجور واکنش نشون میدهمن یه مدت بیومیل پلاس دادم بهش بدجور شکمش سفت میشد حالش بد شد دیگه باز آپتامیل دادم لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
مبیس عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 8033 من راضی بودم از آپتامیل شکمش هم خوبه .آخه هر بچه ای یجور واکنش نشون میده من یه مدت بیومیل پلاس داد ... آره به هر بچه ای یه چیز میسازه ،حالا بعدا نان کیدو امتحان کن اگه اذیت شد همون آپتاکیدو ادامه بده که بهش عادت داره اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6784 آره به هر بچه ای یه چیز میسازه ،حالا بعدا نان کیدو امتحان کن اگه اذیت شد همون آپتاکیدو ادامه بده که ... آره درسته لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت